Vorige

Betaalmogelijkheden Budgetlight

De verlichting die je koopt bij Budgetlight betaal je veilig via een beveiligde pagina (SSL). Je hebt de mogelijkheid te betalen met verschillende betaalmethoden: Bancontact, op rekening achteraf, creditcard (VISA, MasterCard en American Express) en PayPal

Bancontact / Mister Cash Bancontact

Dé betaalmethode in België. U betaalt veilig via Bancontact en uw bestelling wordt direct na betaling verwerkt.

Creditcard Visa Mastercard American express

Als je kiest voor een betaling via creditcard wordt de bestelling direct na betaling verwerkt. De betaling met VISA en MasterCard is gratis. Voor een betaling met American Express betaal je een toeslag van 2%.

Op rekening

Als je als bedrijf of instelling een bestelling plaatst is het mogelijk om op rekening te betalen. Na het plaatsen van de bestelling wordt er een kredietcheck uitgevoerd. Is de kredietcheck positief dan wordt de bestelling tussen 8.30 en 17.30 verwerkt op werkdagen. Bij een negatief advies zullen wij binnen 24 uur contact opnemen.

Zodra de bestelling verwerkt is ontvang je de factuur per e-mail. De standaard betaaltermijn is 14 dagen netto. Zorg er bij betaling voor dat je het ordernummer vermeldt.

Vooruitbetaling

Kies je voor een vooruitbetaling per bank dan ontvang je een pro forma factuur per e-mail. Zodra de betaling voldaan is wordt de bestelling direct verwerkt.

Als er na 7 dagen na het plaatsen van de bestelling nog geen betaling heeft plaatsgevonden zullen wij je aan de betaling herinneren.

Zorg ervoor dat bij de betaling het ordernummer vermeldt wordt.

PayPal

Via betaling met Paypal wordt na betaling de bestelling direct verwerkt. De betaling met PayPal is gratis. Met Paypal kun je via je eigen account of creditcard betalen.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen