Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending Vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Bright_Choice_05092022

Budgetlight - Voor al jouw LED lampen en armaturen van topmerken

Bij Budgetlight ben je altijd op het juiste adres als het gaat om LED verlichting. Budgetlight biedt dan ook een ruim online assortiment LED lampen, armaturen en toebehoren met vele alternatieven en mogelijkheden. Hierbij bieden wij LED lampen van A-merken zoals Philips, Osram en Sylvania, samen met armaturen van Philips, Noxion en Ledvance. Bovendien zijn wij gericht op het bieden van de beste service mogelijk zodat elke aankoop bij Budgetlight een fijne ervaring is!

Lampen van A-Merken

Binnen het zeer uitgebreide assortiment van Budgetlight vind je exclusief lampen van de bekende en vooraanstaande A-merken zoals Philips, Osram en Sylvania. Ben je op zoek naar LED lampen en LED spots van hoge kwaliteit of bijvoorbeeld TL verlichting van alle soorten en maten? Bij Budgetlight zit je goed! Binnen onze assortiment van Budgetlight vind je onder andere:

 

LED armaturen van hoge kwaliteit

Naast een groot assortiment aan lampen, kan je bij Budgetlight ook terecht voor armaturen! Zoals je al gewend bent van onze lampen, leveren wij ook hoge kwaliteit armaturen van A-merken zoals Philips, Noxion en Ledvance. Van LED panelen tot inbouwspots, LED montagebalken en Railspots, bij Budgetlight staat kwaliteit garant! Daarnaast kunnen armaturen die verkrijgbaar zijn bij Budgetlight toegepast worden op meerdere gebieden. Van onder andere kantoren tot supermarkten, horeca en magazijnen; de armaturen in het assortiment van Budgetlight kunnen gebruikt worden voor een variatie aan ruimtes. Binnen het online assortiment van Budgetlight vind je onder andere:

 

Onze service

Ons doel bij Budgetlight is om onze lampen en armaturen tegen de beste prijzen aan te bieden. Wij zijn daarom ook voortdurend bezig de prijzen van ons aangeboden assortiment aan te passen. Daarnaast willen wij bij Budgetlight de beste service mogelijk bieden. Daarom geldt op veel producten een garantie tot maar liefst 5 jaar! Voor vragen en/of opmerkingen over jouw mogelijke online aankoop, bestelling, retourregeling of de webshop, zijn wij je vanzelfsprekend graag van dienst waarbij je gemakkelijk contact met ons kan opnemen via telefoon of e-mail.