Menu
Categorieën
03 808 6261 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.


Hoe kies ik de juiste stralingshoek (Gradenbundel) ?

Een gradenbundel geeft de hoek aan van de lichtbundel die een lamp uitstraalt. De stralings hoek wordt uitgedrukt in graden. Hoe kleiner het aantal graden hoe smaller de gradenbundel.

De stralingshoek wordt uitgedrukt in graden, aangegeven door het teken '°' of 'D'. De meest voorkomende stralingshoeken zijn 10°, 24 °, 36 ° en 40 °. De juiste keuze in de stralingshoek hangt af van het doel dat u met het licht hebt.

Houd bij het kiezen van de gradenbundel altijd de hoogte van de lamp tot het verlichte object in de gaten. Hoe verder de lamp van het object afstaat, hoe kleiner de lichtbundel dient te zijn.


Stralingshoek ledspot


10 graden lichtbundel

10° stralingshoek

De kleine stralingshoek. Deze lampen zijn zeer geschikt voor het belichten van een object of als u bepaalde accenten wilt creëren.

25 graden lichtbundel

24° tot 36° stralingshoek

De medium stralingshoek. Door het gespreide licht wordt direct een groot oppervlak verlicht, waardoor minder spots nodig zijn. Dit licht wordt vaak gebruikt bij recepties, in de horeca en huiselijke ruimtes

36 graden lichtbundel

60° of meer stralingshoek

De grootste stralingshoek. Die zorgt ervoor dat een zo groot mogelijk oppervlak gelijkmatig wordt verlicht. Zoals kantoren, magazijnen en algemene ruimtes.
De gradenbundel is belangrijk als u een van de volgende producten overweegt:Populaire producten


Philips Sceneswitch

1 Lamp. Jouw schakelaar. 3 Lichtstanden.

Bepaal zelf je sfeer met slechts 1 lamp en je bestaande schakelaar. Kies 1 van de 3 lichtinstellingen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt! Er is dus geen installatiewerk nodig!

Sceneswitch Lampen >


Philips Dimtone

Lichtkleur Dimmen

Met Dimtone kun je door je lamp te dimmen de kleur veranderen. Dit wil zeggen dat hoe meer je dimt hoe warmer de kleurtemperatuur wordt. Het is mogelijk om de Dimtone te dimmen tussen een kleurtemperatuur van 2200 kelvin tot 2700 kelvin.

DimTone Lampen >


Philips Expertcolor

Perfecte kleurweergave

Philips ExpertColor lampen zijn hoogwaardige retrofit vervangers van de GU10 halogeenlamp met een zeer hoge kleurechtheid. De kleurweergave wordt uitgedrukt met de Color Rendering Index (CRI). De ExpertColor lampen scoren 97 op een schaal van 100. Daardoor creëren ze nagenoeg perfecte en levensechte kleuren, zoals halogeen dat ook kan.

Expercolor Lampen >