Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste Vooraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Over Budgetlight

Uw partner op het gebied van verlichting.

Budgetlight is sinds de oprichting in 1998 een toonaangevende groothandel in verlichting. Al sinds de oprichting staat Budgetlight bekend als een betrouwbare partner op het gebied van verlichting, voor zowel particulieren als bedrijven.

Hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service

Inmiddels zijn wij doorgegroeid tot een van de grootste webshops op het gebied van lichtbronnen in Nederland. Dankzij de deskundigheid van onze medewerkers, en de oprechte aandacht voor onze klanten, leveren wij enkel producten van hoogwaardige kwaliteit gepaard met een uitstekende service. Dit alles voor budgetprijzen.

Totaalaanbieder op het gebied van verlichting, van advies tot uitvoering.

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een totaalaanbieder van lichtbronnen. Naast het uitleveren van lichtbronnen, adviseert en begeleid Budgetlight bedrijven op het gebied van lichtbronnen. Behalve advies en hulp bij het installeren van verlichting, beschikken wij over gespecialiseerde kennis op het gebied van lichtbronnen. Zodoende kunnen wij voor ieder bedrijf een passende, duurzame en energiebesparende oplossing bieden.Waar is Budgetlight.be te vinden?

 

Budgetlight is voor onze bezoekers te vinden op de volgende adressen. Op deze adressen kunnen wij geen retouren verwerken.
Kijk voor het retourneren van jouw pakket op onze retourpagina.

Kantoor Budgetlight.be
Lampdirect.be BV
Atealaan 34
2200 Herentals
België

BTW nr : BE0712730462
KvK nr : 0712730462

Magazijn Budgetlight.be
Hooge Zijde 30A
5626 DC Eindhoven
Nederland

BTW nr : NL821186462B01
KvK nr : 17260313