Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Over Budgetlight

Sinds de oprichting in 1998 is Budgetlight een toonaangevende groothandel in verlichting. Al jarenlang staat Budgetlight bekend als een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven. En daar zijn we trots op! Met ons uitgebreide assortiment willen we iedereen van kwalitatief goede en zuinige verlichting kunnen voorzien, maar dan wel tegen de allerbeste prijs. Bovendien dragen we graag een steentje bij aan een schoner en beter milieu. Dit komt doordat het grootste deel van onze verlichtingsproducten uit energiezuinige en duurzame LED verlichting bestaat, wat bij onze klanten zorgt voor zowel een lagere energierekening als een groenere leefomgeving. Omdat we het beste willen voor iedereen geven we op al onze producten een all-in garantie. Deze varieert van 1 jaar tot wel 5 jaar!


Jouw budgetpartner op het gebied van verlichting!

Budgetprijzen

Door onze ervaring kunnen we geweldige verlichting aanbieden tegen budgetprijzen. Daarbij passen we continue onze prijzen aan, zodat we de goedkoopste blijven!

Snelle verzending

Meer kopen: minder betalen. Wil je een offerte op maat aanvragen? Ook dat kan! Iedere order wordt in ons magazijn zo snel mogelijk klaargemaakt en verzonden. 

Zakelijk voordeel

Is jouw bedrijf ingeschreven bij de KvK? Dan kun je na de kredietcheck op rekening betalen! Ook kun je eenvoudig jouw eigen account aanmaken.

Duurzaamheid

LED verlichting heeft de toekomst en daar zijn we ons bij Budgetlight van bewust. We dragen graag ons steentje bij aan een duurzamere wereld. Doe je mee?


Waar is Budgetlight.be te vinden?

Budgetlight is voor onze bezoekers te vinden op de volgende adressen. Op deze adressen kunnen wij geen retouren verwerken. Kijk voor het retourneren van jouw pakket op onze retourpagina.

Kantoor Budgetlight.be
Atealaan 34
2200 Herentals
België

Magazijn Budgetlight.be
Hooge Zijde 30A
5626 DC Eindhoven
Nederland

Overige gegevens
BTW nr : BE0712730462
KvK nr : 712730462