• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Betaalmogelijkheden Budgetlight

De verlichting die je koopt bij Budgetlight betaal je veilig via een beveiligde pagina (SSL). Je hebt de mogelijkheid te betalen met verschillende betaalmethoden: Bancontact, op rekening achteraf, kredietkaard (VISA, MasterCard en American Express) en PayPalVisa Mastercard American express Paypal


Bancontact

Dé betaalmethode in België. Je betaalt veilig via Bancontact en jouw bestelling wordt direct na betaling verwerkt.

Kredietkaart

Als je kiest voor een betaling via kredietkaart wordt de bestelling direct na betaling verwerkt. De betaling met VISA en MasterCard is gratis. Voor een betaling met American Express betaal je een toeslag van 2%.

 

Uitgesteld betalen

Wanneer je als bedrijf of instelling een bestelling plaatst bij ons, heb je 14 dagen de tijd om het openstaand saldo te voldoen. Voeg ook makkelijk een bestelnummer toe aan je order. Na het plaatsen van de bestelling wordt er langs onze kant een kredietcheck uitgevoerd. Bij een positief advies wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verwerkt. Anders contacteren we je binnen 24 uur.

Zodra je bestelling verwerkt is, ontvang je je factuur per e-mail. 

Vooruitbetaling

Kies je voor een vooruitbetaling per bank dan ontvang je een pro forma factuur per e-mail. Zodra de betaling voldaan is wordt de bestelling direct verwerkt.

Als er na 7 dagen na het plaatsen van de bestelling nog geen betaling heeft plaatsgevonden zullen wij je aan de betaling herinneren.

Zorg ervoor dat bij de betaling het ordernummer vermeldt wordt.

 

PayPal

Via betaling met Paypal wordt na betaling de bestelling direct verwerkt. De betaling met PayPal is gratis. Met Paypal kun je via je eigen account of creditcard betalen.