Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste Vooraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Calex Smart Tuya Wifi Stekkerdoos + USB EU

Specificaties Calex Smart Tuya Wifi Stekkerdoos + USB EU

Beschrijving Calex Smart Tuya Wifi Stekkerdoos + USB EU

Maakt wel 6 apparaten slimmer

Wat doet de Calex Smart Stekkerdoos + USB EU eigenlijk? Deze stekkerdoos zorgt ervoor dat diverse niet-smart elektrische apparaten via de gratis Calex app of via de Calex smart afstandsbediening kunnen worden in- en uitgeschakeld. Dit kan met maximaal 6 apparaten tegelijk, die kunnen worden aangesloten middels 4 stekker contactpunten en 2 USB poorten. Daarbij is het mogelijk om deze apparaten op gewenste tijdstippen automatisch aan of uit te zetten door het instellen van de timer.

Ultiem woongenot | Tuya Wi-Fi

De Calex Smart Stekkerdoos + USB EU is een van de slimme accessoires die Calex levert als toevoeging op de smart home collectie; de kabel van de EU stekkerdoos heeft een lengte van 1,8m. Met behulp van Wi-Fi verbind je de smart stekkerdoos eenvoudig aan de Calex app. Het voordeel van het Tuya Wi-Fi systeem is dat er geen extra verbindingshub nodig is om deze Calex smart accessoire te laten werken. Je hebt enkel een goede Wi-Fi verbinding nodig om te genieten van ultiem woongenot!

Goed om te weten!

Ben je in het bezit van Google Home of Amazon Alexa, dan is het mogelijk om de smart stekkerdoos van Calex met je eigen stem aan te sturen. Verder is het mogelijk om de aangesloten elektrische apparaten op de stekkerdoos nog slimmer te maken met sensoren. Deze smart sensoren zijn terug te vinden in het Calex assortiment bij Budgetlight.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.