Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Eco V2.0 36W 3700lm - 830 | 120x30cm - UGR <22 - Vervanger voor 2x26W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Paneel Eco V2.0 36W 3700lm - 830 | 120x30cm - UGR <22 - Vervanger voor 2x26W

Beschrijving LED Paneel Eco V2.0 36W 3700lm - 830 | 120x30cm - UGR <22 - Vervanger voor 2x26W

De kwaliteit van Budgetlight

Dit duurzame Budgetlight LED Paneel Ecowhite V2.0 (UGR<22) maakt onderdeel uit van het steeds groter wordende assortiment van innovatieve Budgetlight LED panelen! Met een Budgetlight Ecowhite V2.0 LED paneel ben je niet alleen verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een hoge lichtopbrengst én een scherpe aanschafprijs die je al gauw weer hebt terugverdiend.

Start met energie besparen

Dit Ecowhite LED paneel van Budgetlight is de LED vervanger van conventionele TL armaturen van 2x36W. Zelf heeft dit LED paneel een vermogen van 36W. Dat is dus de helft minder, waardoor je gegarandeerd 50% aan energiekosten zult besparen. Verder is het A+ energielabel kenmerkend voor de zuinigheid van dit LED product. En dankzij de hoge powerfactor van (<0,95) gaat er niet of nauwelijks vermogen verloren. Kortom: dit Budgetlight LED Ecowhite paneel is een goede reden om over te stappen naar duurzame LED verlichting!

30.000 branduren

De innovatieve LED technologie en de 30.000 branduren van dit Budgetlight Ecowhite LED paneel zorgen voor een lange levensduur. Bij een dagelijks verbruik van gemiddeld 10 uur heb je ruim 10 jaar profijt van dit Budgetlight LED product. En dat betekent dat onderhouds- en vervangingskosten al die tijd kunnen worden weggestreept. Nóg meer besparingen dus! 

Ruim toepasbaar

Dit LED paneel is zeer eenvoudig in standaard systeemplafonds van 30x120cm in te bouwen. Qua toepassingsgebied is dit Budgetlight product geschikt voor algemene ruimtes, zoals een hal, kantine of vergaderruimte. Bovendien komt in die ruimtes de verblindingsgraad van UGR<22 goed tot zijn recht. Ben je op zoek naar geschikte LED panelen met een UGR<19 waarde, speciaal bedoeld voor op kantoren of klaslokalen? Klik dan hier.

Warm wit licht: 3000 Kelvin

Dit Budgetlight LED paneel geeft in de praktijk een warm wit licht. Deze kleurtemperatuur kenmerkt zich onder andere vanwege het prettige en zachte licht dat wordt uitgestraald. Dit geeft iedere ruimte een aangename tint.

Makkelijk te installeren

De installatie van deze Budgetlight LED panelen is een fluitje van een cent. Je kunt ze rechtstreeks op de netstroom (220-240V) aansluiten. Ook is het mogelijk om meer dan 1 LED paneel tegelijk te installeren. Hiervoor heb je wel enkele accessoires nodig, zoals een aansluitkabel.

  • Klik hier om alle Budgetlight accessoires te bekijken. 
  • Klik hier voor ons assortiment van (Wieland / Euro) kabels en splitters

3 jaar all-in garantie

Bij Budgetlight hechten we veel waarde aan het leveren van een goede service. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze Budgetlight LED Panelen 3 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking over dit product? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op! Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 46 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.