• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Garantie

 

Budgetlight biedt een all-in garantie die kan oplopen tot wel 7 jaar. Hiermee staat de garantietermijn in lijn met de Europese regelgeving, waarin een verschil staat tussen particulieren (minimaal 2 jaar garantie) en professionele kopers (minimaal 1 jaar garantie). Met onze uitgebreide garantie ben je er zeker van dat jouw aankoop bij Budgetlight de hele garantieperiode blijft werken. De garantieperiode van een lamp staat op onze website altijd uitgedrukt in jaren en kun je terugvinden in de lijst van specificaties op elke productpagina. Ben je benieuwd hoe onze all-in garantie precies werkt en wat de voorwaarden zijn? Lees hieronder meer over de garantie bij Budgetlight:


Wanneer start de garantieperiode?

De garantieperiode van een product gaat altijd in op de factuurdatum. Elke garantieperiode is uitgedrukt in jaren en is niet hetzelfde als de levensduur van een lamp. De duur van onze all-in garantie verschilt per product. Onze garanties lopen op tot 7 jaar.


Hoe maak ik gebruik van mijn garantie?

Het is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is ons een e-mail te sturen met een kopie van je factuur en duidelijke foto’s van de betreffende verlichting waar je garantie op wil claimen. LET OP: het product moet in gebruik zijn en de productiecode moet duidelijk zichtbaar zijn op tenminste één van je foto's. Wordt er aan deze twee eisen voldaan, dan checken wij de factuurdatum en verzenden we je nieuwe, alternatieve lampen binnen 24 uur (mits op voorraad).


Welke voorwaarden wat betreft de garantie gelden er?

We stellen eigenlijk maar één duidelijke voorwaarde aan onze all-in garantie. Het product moet gebruikt zijn in een “normale” staat. Daarmee bedoelen we het volgende:

  • De producten moeten worden gebruikt conform het advies dat staat beschreven op onze website, de verpakking van het product of de handleiding van het product.
  • De omgevingstemperatuur moet liggen tussen de -20ºC en 30ºC voor LED lampen en tussen de -30⁰C en +45⁰C voor LED buizen en conventionele verlichting.
  • De luchtvochtigheid in de ruimte waar de lamp brandt moet lager liggen dan 80%.
  • Rondom een lamp of armatuur moet een vrije ruimte zijn van minimaal 10 mm.
  • Het voltage mag niet meer dan 10% variëren van 230V.
  • Het product mag maximaal 50.000 keer aan en uitgezet zijn.

We vergoeden geen verlies van geld of zaken (bijvoorbeeld installatiekosten, werkuren, huurkosten etc.) anders dan de gemaakte kosten van de werkelijke lampen of armaturen die bij ons zijn gekocht.


Voor meer informatie omtrent de all-in garantie van Budgetlight, bekijk onze algemene voorwaarden (artikel 10 voor de zakelijke klant. en artikel 13 voor de particuliere klant).