Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Iluzzia Bolder E27 Augusta Zwart | 74cm - Bewegingssensor

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving Iluzzia Bolder E27 Augusta Zwart | 74cm - Bewegingssensor

Voor binnenplaatsen, tuinen etc.

Met dit LED bolderarmatuur kun je alle kanten op! Je kunt het armatuur immers gebruiken om een tuin, oprit en/of binnenplaats van een woning, een terras op binnenplaats van een horecagelegenheid of de paden in een park te verlichten. De lichtopbrengst van lichtpalen is afhankelijk van de LED’s die ingebouwd zijn of erin geplaatst kunnen worden. In dit geval is de lichtpaal LED Geïntegreerd. Het voordeel van een fitting is dat je zelf bepaalt welke lichtkleur of lichtopbrengst jouw lamp heeft. Heb je een lichtbron nodig? Bekijk hier alle LED lampen.

Zo maak je gebruik van het juiste licht …

Het ligt aan de activiteit die in de buitenomgeving plaatsvindt, welke lichtkleur het beste tot zijn recht komt. Zo past 3000K het beste in omgevingen waar een gezellige sfeer heerst, terwijl 4000K een juiste keuze is indien er gewerkt dient te worden of concentratie nodig is. Lichtpalen kunnen echter ook aangeschaft worden met een 3000 - 4000K CCT of RGBW licht, waarmee je gemakkelijk kunt switchen tussen wittinten en/of kleuren. Zo voorziet dit bolderarmatuur jouw buitenomgeving van topkwaliteit licht.

Hoe waterdicht is dit armatuur?

De waterdichtheid van lichtpalen wordt weergegeven in de IP-waarde, in dit geval: IP54 - Stof- en Spatwaterdicht. Het verschil tussen een waterdicht en spatwaterdicht armatuur zit hem met name in de mate van blootstelling aan vocht. Zo is een volledig waterdicht armatuur beter bestand tegen hevige regenval of krachtige waterstralen, waardoor deze op alle plekken zonder problemen kan verlichten.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar