Vorige

Lamp Accessoires

Soms heeft verlichting nét iets meer nodig om optimaal te functioneren. Bij Budgetlight bieden we dan ook veel diverse lamp accessoires die perfect aansluiten op verschillende soorten verlichting. Zo verkopen we starters en ballasten waarmee conventionele TL buizen kunnen functioneren. Ook hebben we transformators die nodig zijn voor lampen die op het 12 volt stroomnetwerk werken. Deze accessoires zijn van topmerken zoals Philips, Noxion en Osram die natuurlijk voor kwaliteit garant staan!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 374 in totaal

374 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 374 in totaal

374 Producten

 

Lamp Accessoires

Sommige lampen hebben extra accessoires nodig om te kunnen functioneren. In deze categorie vindt u verschillende soorten. In ons brede assortiment vindt u alle lamp accessoires die u nodig heeft!
 

Starters voor TL lampen

Een starter is nodig om TL buizen op te laten starten en zijn alleen nodig indien u een conventioneel voorschakelapparaat gebruikt. Door de aanwezigheid van een starter wordt de levensduur van de TL buis met 25% verhoogd. De TL lampen gaan efficiënter werken, starten makkelijker op en het flikkeren van de TL buizen wordt voorkomen. Er zijn tevens starters voor LED buizen beschikbaar.
 

Voorschakelapparaat voor TL lampen en gasontladingslampen

Een voorschakelapparaat, ook wel een VSA genoemd, zorgt ervoor dat een TL buis of een gasontladingslamp het juiste vermogen krijgt aangeleverd. Zonder een voorschakelapparaat krijgt een lamp 220-240V aangeleverd, waardoor lampen direct kunnen doorbranden. Budgetlight verkoopt voornamelijk elektronische voorschakelapparaten,  alleen voor gasontladingslampen zijn nog conventionele voorschakelapparaten beschikbaar. Met een elektronisch VSA voorkomt u het flikkeren van de lamp.

Transformatoren

Een transformator is nodig om de stroomvoorziening van lampen van 220-240V om te zetten naar een voltage dat de lamp nodig heeft, zoals 12 of 24V. Zonder gebruik van een transformator brandt de lamp door. De keuze voor een transformator hangt af van het vermogen dat de lampen hebben die erop aan gesloten worden. In deze categorie vindt u Osram transformatoren.
 

LED accessoires

In deze categorie vindt u LED drivers en LED starters. LED drivers hebben dezelfde functie als een transformator en worden gebruikt bij LED producten zoals de LED strip om lampen de juiste stroomvoorziening te leveren. LED starters hebben dezelfde functie als een gewone starter maar zijn alleen geschikt voor LED buizen.
 

Kabels, fittingen en stekkers

Budgetlight levert verschillende soorten kabels zoals Wieland kabels en universele kabels die nodig zijn om meerdere kabels met elkaar te verbinden of om lampen aan te sluiten op het netstroom. Fittingen en verloopstukken worden gebruikt om lampen die niet dezelfde lampvoet hebben als de fitting in het armatuur toch te laten passen.
 

Overige Accessoires

In deze categorie vindt u verschillende reserve onderdelen en montage onderdelen die nodig zijn om uw lamp goed te installeren.
 

Rail verlichting accessoires

Voor de 3 fase railspots zijn er verschillende montageonderdelen beschikbaar. Zo kunt u de rails vinden en de montage stukken voor de lamp. 

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen