Vorige

Starters voor TL buizen

Voordat een TL lamp aan kan gaan om je ruimtes te verlichten, heeft het eerst een elektrische ontlading nodig zodat de TL lamp gaat branden. Dit wordt gedaan door een starter. Bij een elektronisch voorschakelapparatuur (gekenmerkt door de afkorting HF), is de starter al inbegrepen, dus deze hoeft niet meer apart aangeschaft te worden. Bij het kiezen van een geschikte starter is het altijd belangrijk om naar de juiste wattage te kijken. Bij Budgetlight bieden we veel verschillende starters, waaronder starters van topmerken Philips en Osram. De starters van Philips gaan van 4 tot 125W, en de starters van Osram gaan van 4 tot 80W.

Lees meer

13 artikel(en)

13 Producten

13 artikel(en)

13 Producten

Bent u op zoek naar een geschikte starter voor uw fluorescerende buizen? budgetlight.be biedt u een breed assortiment aan Starters voor TL buizen tegen ongelooflijk lage prijzen en met snelle verzending!

Starters voor TL buizen

Deze Starters voor TL buizen zijn gemaakt voor specifieke fluorescerende buizen. Deze starter zorgt voor de stroomtoevoer door de gloeidraden, waardoor de lamp in staat zal zijn om aan te gaan. Zonder deze starter zouden de buizen geen licht af kunnen geven – hoewel niet alle fluorescerende lampen een starter nodig hebben en het voorschakelapparaat soms zelfs een ingebouwd startmechanisme heeft. Als uw lamp een externe starter nodig heeft, kunt u hier op budgetlight.be enorm veel producten voor vinden!

Merken en producten

Op budgetlight.be kunt u kiezen uit 3 verschillende merken:
            - Philips: in deze categorie vindt u starters die passen bij wattages van 4 tot
            125W.
            - Osram: in deze subcategorie vindt u starters van 4 tot 80W.
            - GE: van 4W tot 125W.
Deze drie merken bieden u starters die geschikt zijn voor alle buizen die niet beschikken over een geïntegreerde starter in de lampvoet.

Hoe kiest u het juiste product?

In onze webshop vindt u een breed assortiment aan producten. Om het juiste product te kunnen kiezen, zult u rekening moeten houden met de volgende kenmerken:
            - Wattage van de lamp
            - Ingangsspanning
            - Toepassing

Geniet van de geweldige kwaliteit die deze producten u kunnen bieden, en bestel nu Starters voor TL buizen!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen