Vorige

VSA voor CDM

Alle gasontladingslampen hebben een voorschakelapparaat nodig dat de stroom reguleert. Het is belangrijk om te weten welk type lamp u heeft, het wattage van de lamp en het aantal lampen dat u momenteel op uw voorschakelapparaat heeft aangesloten. De voorschakelapparaten op deze pagina zijn geschikt voor alle Philips CDM gasontladingslampen.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

25 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

25 Producten

Wilt u een voorschakelapparaat aanschaffen dat het beste past bij uw huidige lamp? budgetlight.be biedt u een breed assortiment aan VSA voor CDM tegen een ongelofelijke prijs en snelle levering!

VSA voor CDM

Deze VSA voor CDM zijn gemaakt voor keramische metaalhalide ontladingslampen. Dit voorschakelapparaat wordt geplaatst tussen de stroomtoevoer en het licht, om de elektrische stroomtoevoer zo tot het juiste niveau te brengen en de lamp te voorzien van een gereguleerde hoeveelheid energie. Als de lamp direct aangesloten zou worden op de stroomtoevoer zou hij meteen gaan doorbranden door de hoge energieintensiteit. Alle VSA’s in deze categorie zijn gemaakt door Philips; u bent dus verzekerd van topefficiëntie en materialen van hoge kwaliteit.

Hoe kiest u het juiste product?

Op onze website vindt u een breed assortiment aan producten. Om het juiste product te kiezen, zult u rekening moeten houden met een aantal verschillende kenmerken van dit product:

  • Geschikt voor uw lamp
  • De wattage
  • Ingangsspanning
  • Toepassing

Voor welke lampen kan ik een VSA vinden in deze categorie?

In deze categorie vindt u voorschakelapparaten voor de volgende lampjes:

  • Keramische metaalhalide ontladingslampen: CDM-T, CDM-T Elite, CDM-TC, CDM TC Elite, CDM-TD, CDM-R, etc.

Geniet van de geweldige kwaliteit van deze product, en bestel nu een VSA voor CDM! 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen