Vorige

VSA voor SDW

Gasontladingslampen zijn alleen bruikbaar in combinatie met een voorschakelapparaat. Deze reguleert de stroom die de lamp ontvangt. Budgetlight biedt een groot assortiment voorschakelapparaten voor gasontladingslampen aan. Zo zijn er ook voorschakelapparaten voor SDW gasontladingslampen. Doordat deze voorschakelapparaten gemaakt zijn door Philips, zijn ze perfect afgestemd met de Philips SDW gasontladingslampen. De SDW gasontladingslamp zal je vaak terugzien als winkelverlichting of in downlighters.

Lees meer

2 artikel(en)

2 Producten

2 artikel(en)

2 Producten

Wilt u een voorschakelapparaat aanschaffen dat het beste past bij uw huidige lamp? budgetlight.be biedt u een breed assortiment aan VSA voor SDW tegen een ongelofelijke prijs en snelle levering!

VSA voor SDW

Deze VSA voor SDW zijn gemaakt voor hoge-intensiteits ontladingslampen. Het VSA is nodig om de elektrische stroomtoevoer tot het juiste niveau te brengen en de lamp te voorzien van een gereguleerde hoeveelheid energie. Als de lamp direct aangesloten zou worden op de stroomtoevoer zou hij meteen gaan doorbranden door de hoge energieintensiteit. Dit product van Philips verzekert u van hoge efficiëntie en een topprestatie.

Hoe kiest u het juiste product?

Op onze website vindt u een breed assortiment aan producten. Om het juiste product te kiezen, zult u rekening moeten houden met een aantal verschillende kenmerken van dit product:

  • Geschikt voor uw lamp
  • De wattage
  • Ingangsspanning
  • Toepassing 

Voor welke lampen kan ik een VSA vinden in deze categorie?

In deze categorie vindt u voorschakelapparaten voor de volgende lampjes:

  • Hoge-intensiteits ontladingslampjes: Philips SDW-TG Mini en Philips SDW-T series.

Geniet van de hoge kwaliteit van deze product, en bestel nu een VSA voor SDW!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen