Vorige

VSA voor SDW

Alle gasontladingslampen hebben een voorschakelapparaat nodig dat de stroom reguleert. Het is belangrijk om te weten welk type lamp u heeft, het wattage van de lamp en het aantal lampen dat u momenteel op uw voorschakelapparaat heeft aangesloten. De voorschakelapparaten op deze pagina zijn geschikt voor alle Philips SDW gasontladingslampen.
Lees meer

4 artikel(en)

4 Producten

4 artikel(en)

4 Producten

Wilt u een voorschakelapparaat aanschaffen dat het beste past bij uw huidige lamp? budgetlight.be biedt u een breed assortiment aan VSA voor SDW tegen een ongelofelijke prijs en snelle levering!

VSA voor SDW

Deze VSA voor SDW zijn gemaakt voor hoge-intensiteits ontladingslampen. Het VSA is nodig om de elektrische stroomtoevoer tot het juiste niveau te brengen en de lamp te voorzien van een gereguleerde hoeveelheid energie. Als de lamp direct aangesloten zou worden op de stroomtoevoer zou hij meteen gaan doorbranden door de hoge energieintensiteit. Dit product van Philips verzekert u van hoge efficiëntie en een topprestatie.

Hoe kiest u het juiste product?

Op onze website vindt u een breed assortiment aan producten. Om het juiste product te kiezen, zult u rekening moeten houden met een aantal verschillende kenmerken van dit product:

  • Geschikt voor uw lamp
  • De wattage
  • Ingangsspanning
  • Toepassing 

Voor welke lampen kan ik een VSA vinden in deze categorie?

In deze categorie vindt u voorschakelapparaten voor de volgende lampjes:

  • Hoge-intensiteits ontladingslampjes: Philips SDW-TG Mini en Philips SDW-T series.

Geniet van de hoge kwaliteit van deze product, en bestel nu een VSA voor SDW!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen