Vorige

VSA voor SOX(-E)

De SOX (-E) gasontladingslampen zijn lichtbronnen van goede kwaliteit. Ze kunnen echter pas werken in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. Bij Budgetlight bieden wij een assortiment aan voorschakelapparaten aan voor de SOX (-E). Bij het kiezen van de juiste voorschakelapparaat, is het ten eerste belangrijk om te weten welke type lamp je hebt. Vervolgens kijk je naar de wattage van de lamp en het aantal lampen die je wilt aansluiten op je voorschakelapparaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je bij de juiste VSA terecht komt!

Lees meer

4 artikel(en)

4 Producten

4 artikel(en)

4 Producten

Wilt u een voorschakelapparaat aanschaffen dat het beste past bij uw huidige lamp? budgetlight.be biedt u een breed assortiment aan VSA voor SOX(-E) tegen een ongelofelijke prijs en snelle levering!

VSA voor SOX(-E)

Deze VSA voor SOX(-E) zijn gemaakt voor lagedruknatriumlampen die een voorschakelapparaat nodig hebben. Het VSA is nodig om de elektrische stroomtoevoer tot het juiste niveau te brengen en de lamp te voorzien van een gereguleerde hoeveelheid energie. Een ander voordeel van deze voorschakelapparaten is de robuuste behuizing, die ingekapseld of van metaal kan zijn. Bovendien zijn alle producten in deze categorie gemaakt door Philips; een garantie voor efficiëntie en topprestaties. 

Hoe kiest u het juiste product?

Op onze website vindt u een breed assortiment aan producten. Om het juiste product te kiezen, zult u rekening moeten houden met een aantal verschillende kenmerken van dit product:

  • Geschikt voor uw lamp
  • De wattage
  • Ingangsspanning
  • Toepassing 


Voor welke lampen kan ik een VSA vinden in deze categorie?

In deze categorie vindt u VSA voor SOX(-E):

  • Lagedruknatriumlampen: Philips SOX-E (Master), Philips SOX (Master), Philips SOX-E PSG (MASTER), Philips SOX PSG (MASTER), etc.

Geniet van de hoge kwaliteit van deze product, en bestel nu een VSA voor SOX(-E)!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen