Vorige

VSA voor T5, PL en mini buizen

Alle TL buizen hebben een voorschakelapparaat (VSA) nodig om te branden. Op deze pagina vindt u elektronische voorschakelapparaten. Met dit VSA start uw TL buis direct en flikkert niet. Ook raakt de TL verlichting niet oververhit door het VSA. Wanneer uw verlichting met een elektronisch voorschakelapparaat werkt heeft u geen starter nodig.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 63 in totaal

63 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 63 in totaal

63 Producten

Wilt u een voorschakelapparaat aanschaffen dat het beste past bij uw huidige lamp? budgetlight.be biedt u een breed assortiment aan VSA voor T5, PL en mini buizen tegen een ongelofelijke prijs en snelle levering!

VSA voor T5, PL en mini buizen

Deze VSA voor T5, PL en mini buizen zijn gemaakt voor sommige fluorescerende buizen. Alle fluorescerende buizen hebben een VSA nodig, om de lamp zo te voorzien van genoeg voltage om hem op te starten. Het VSA is nodig om de elektrische stroomtoevoer tot het juiste niveau te brengen en de lamp te voorzien van een gereguleerde hoeveelheid energie. Als de lamp direct aangesloten zou worden op de stroomtoevoer zou hij meteen gaan doorbranden door de hoge energieintensiteit! Alle voorschakelapparaten die behoren tot deze categorie zijn gemaakt door Philips; u bent dus verzekerd van topefficiëntie en materialen van hoge kwaliteit. De behuizingen zijn gemaakt van metaal of plastic, welke beiden erg stevig en schokbestendig zijn.

Hoe kiest u het juiste product?

Op onze website vindt u een breed assortiment aan producten. Om het juiste product te kiezen, zult u rekening moeten houden met een aantal verschillende kenmerken van dit product: 

  • Geschikt voor uw lamp
  • De wattage
  • Ingangsspanning
  • Toepassing 

Wat zijn de voordelen van dit product?

Alle producten in deze categorie zijn elektronische voorschakelapparaten. Een elektronisch VSA heeft een aantal voordelen: het licht gaat binnen één seconde aan, en voorkomt dus zo de vervelende fonkeling van oudere, traditionele tubes. Dit product is bovendien geruisloos, en levert alleen topprestaties. Daarnaast raakt dit voorschakelapparaat niet oververhit, wat de levensduur zal verlengen.

Geniet van de hoge kwaliteit van deze product, en bestel nu een VSA voor T5, PL en mini buizen!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen