Vorige

VSA voor TL-D

TL verlichting heeft een aantal accessoires nodig om optimaal te werken. Budgetlight streeft er dan ook naar om het assortiment zo compleet mogelijk te maken. Zo kun je op deze pagina elektronische voorschakelapparaten (VSA) voor TL-D buizen (T8) vinden. De T8 buizen die werken met een elektronisch VSA hebben geen starter nodig. Het elektronische VSA komt met enkele voordelen. Door middel van deze elektronische VSA’s zul je een flikkervrij licht ervaren die direct opstart. Daarnaast zal de TL verlichting niet oververhit raken. Al met al, de perfecte accessoire!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

25 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

25 Producten

Wilt u het meest geschikte voorschakelapparaat voor uw huidige lamp aanschaffen? budgetlight.be biedt u een breed assortiment aan VSA voor TL-D tegen een ongelofelijke prijs en snelle levering!

VSA voor TL-D

Deze VSA voor TL-D zijn gemaakt voor sommige fluorescerende buizen. Alle fluorescerende buizen hebben een VSA nodig, om de lamp zo te voorzien van genoeg voltage om de hem op te starten. Het VSA reguleert ook de stroomtoevoer, en zorgt er zo voor dat het product correct kan functioneren. Als de lamp direct verbonden zou zijn met de stroomvoorziening, zou de lamp binnen een paar seconden doorbranden! Alle voorschakelapparaten die behoren tot deze categorie zijn gemaakt door Philips; u bent dus verzekerd van topefficiëntie en materialen van hoge kwaliteit. De meeste VSA’s hebben een behuizing van metaal.

Hoe kiest u het juiste product?

Op onze website vindt u een breed assortiment aan producten. Om het juiste product te kiezen, zult u rekening moeten houden met een aantal verschillende kenmerken van dit product:

  • Geschikt voor uw lamp
  • De wattage
  • Ingangsspanning
  • Toepassing 

Wat zijn de voordelen van dit product?

Alle producten in deze categorie zijn elektronische voorschakelapparaten. Een elektronisch VSA heeft een aantal voordelen: het licht gaat binnen één seconde aan, en voorkomt dus zo de vervelende fonkeling van oudere, traditionele buizen. Dit product is bovendien geruisloos, en levert alleen topprestaties. Daarnaast raakt dit voorschakelapparaat niet oververhit, wat zijn levensduur zal verlengen.

Geniet van de geweldige kwaliteit van deze product, en bestel nu een VSA voor TL-D!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen