Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED 3-fase Railspot Spot Grijs 35W 3100lm 36D - 930 | Hoogste Kleurweergave

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED 3-fase Railspot Spot Grijs 35W 3100lm 36D - 930 | Hoogste Kleurweergave

Beschrijving LED 3-fase Railspot Spot Grijs 35W 3100lm 36D - 930 | Hoogste Kleurweergave

Strakke uitstraling

De grijze Budgetlight LED Railspot Accento staat voor functionaliteit en een strak aluminium design. Deze LED Railarmatuur is een efficiënte vervanger voor bestaande CDM armaturen van 35W en 70W. Bovendien bespaar je met deze Accento railspot ruim 50% aan energiekosten ten opzichte van conventionele railstralers.

Slim Design

De Budgetlight Accento is zo ontworpen dat de driver en de LED spot in één behuizing is geïntegreerd. Dit geeft de railspot een eigentijdse en moderne uitstraling. Verder kan de Accento worden aangesloten op alle bestaande en nieuwe railstystemen op fase 0, 1, 2 en 3. Ook is deze railstraler bijzonder flexibel. Je kunt hem namelijk tot 90 graden kantelen en tot maarliefst 355 graden draaien. Hierdoor kun je elk gewenst object van een ruimte naar eigen wens en smaak verlichten. 

Breed toepassingsgebied

Vanwege zijn hoge mate van bewegingsvrijheid kan de Budgetlight LED Railspot Accento op diverse plekken worden gebruikt. Goede voorbeelden hiervan zijn de horeca, retail, showrooms of bij je thuis. Ook zie je railstralers geregeld hangen in musea of bij kunstgalerijen.

Eenvoudige installatie

Het installeren van de railstraler is eenvoudig. Dankzij zijn handige kliksysteem bevestig je de Accento binnen enkele seconden aan de betreffende rail. Dit zorgt er ook voor dat je de railstraler binnen no-time op een andere positie op de rail kunt verplaatsen. Wanneer je de Accento aan de rail bevestigd is deze bovendien direct aangesloten op de electriciteit (220 Volt).

Lange levensduur

De Budgetlight Accento blinkt onder meer uit vanwege zijn levensduur van zo'n 50.000 uur. Wanneer de railstraler gemiddeld zo'n 8 uur per dag zou branden, gaat deze tot wel 17 jaar mee. Ten opzichte van conventionele verlichting bespaar je daarmee flink in onderhouds- en vervangingskosten. Bovendien wordt je energierekening aanzienlijk lager. Dat heeft onder andere te maken met het energielabel (A++) van de Accento. Dit is het op één na hoogste energielabel qua zuinigheid. Wij doen er zelf nog een schepje bovenop, want we geven je vanaf het moment van aankoop 5 jaar garantie

Hoge kleurweergave

De CRI (colour rendering index) van de de Budgetlight Accento is met 90+ ontzettend hoog. Dit aantal betekent dat alles wat wordt verlicht een natuurlijke kleur krijgt. Voor het verlichten van onder andere kleding, voedsel of kunstwerken is dit erg prettig. Verder geeft de Accento een warm wit licht. 

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.