Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED 3-fase Railspot Spot Zwart 35W 3300lm 36D - 940 | Hoogste Kleurweergave

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED 3-fase Railspot Spot Zwart 35W 3300lm 36D - 940 | Hoogste Kleurweergave

Beschrijving LED 3-fase Railspot Spot Zwart 35W 3300lm 36D - 940 | Hoogste Kleurweergave

Strakke uitstraling

De zwarte Budgetlight LED Railspot Accento staat voor functionaliteit en een strak design van aluminium. Deze LED Railarmatuur is een perfecte vervanger voor bestaande CDM armaturen van 35W en 70W. Daarnaast bespaar je met deze Accento railspot al gauw 50% aan energiekosten ten opzichte van conventionele railstralers. Snel en makkelijk verdiend toch?

Slim Design

De Budgetlight Accento is zo ontworpen dat de driver en de LED spot in één behuizing geïntegreerd zijn. Daarmee krijgt de railspot een eigentijdse en moderne uitstraling. De Accento kan worden aangesloten op alle reeds bestaande en nieuwe railstystemen op fase 0, 1, 2 en 3. Ook is deze railstraler uiterst flexibel. Je kunt hem namelijk tot 90 graden kantelen en tot maarliefst 355 graden draaien. Dit geeft je de mogelijkheid om elk gewenst object van een ruimte naar eigen wens en smaak te verlichten. 

Breed toepassingsgebied

Vanwege zijn hoge mate van bewegingsvrijheid kan de Budgetlight LED Railspot Accento op diverse plaatsen gebruikt worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn de horeca, retail, showrooms of gewoon in de huiskamer. Tevens zie je railstralers vaak hangen in musea of bij kunstgalerijen.

Eenvoudige installatie

Het installeren van de railstraler is erg makkelijk. Dankzij zijn handige kliksysteem bevestig je de Accento binnen enkele seconden aan de betreffende rail. Op dezelfde manier kun je de railstraler ook binnen no-time op een andere positie op de rail verplaatsen. Wanneer je de Accento aan de rail bevestigt is deze direct aangesloten op de electriciteit (220 Volt) en hoef je dus verder niets meer te doen.

Lange levensduur

De Budgetlight Accento staat onder meer hoog aangeschreven vanwege zijn levensduur van zo'n 50.000 uur. Wanneer de railstraler gemiddeld zo'n 8 uur per dag brandt, gaat deze tot wel 17 jaar mee. Ten opzichte van conventionele verlichting bespaar je daarmee flink in onderhouds- en vervangingskosten. Bovendien wordt je energierekening een heel stuk lager. Dat heeft onder andere te maken met het energielabel (A++) van de Accento. Dit is het op één na hoogste energielabel qua zuinigheid. Wij doen er zelf nog een schepje bovenop, want we geven je vanaf het moment van aankoop 5 jaar garantie! 

Hoge kleurweergave

De CRI (colour rendering index) van de de Budgetlight Accento is met 90+ ontzettend hoog. Dit aantal betekent dat alles wat wordt verlicht een natuurlijke kleur krijgt. Voor het verlichten van onder andere kleding, voedsel of kunstwerken is dit erg prettig. Verder geeft de Accento met 4000K (Kelvin) een koel wit licht. Dit is de meest verkochte kleurtemperatuur binnen Budgetlight.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.