Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Armaturen

Wat is een LED Armatuur?

Onder het (LED) armatuur verstaan we de behuizing en de draagconstructie (lamphouder) van een lichtbron. Het armatuur beschermt de lamp tegen omstandigheden zoals vocht, stof en schokken. Armaturen zorgen daarbij ook voor een goede verdeling van het licht van de bron.

Waar kan ik een LED amatuur voor gebruiken?

Voor elk project heeft Budgetlight de juiste armaturen. Wij voorzien lichtprofessionals en particulieren van de juiste soort behuizing voor hun verlichting. Ons assortiment bevat onder andere LED Panelen en LED Downlights. welke je gemakkelijk kunt installeren in het plafond van een kantoor of winkel. Ook hebben wij een groot aanbod in duurzame LED inbouwspots en andere armaturen.

Geeft het ook waterdichte armaturen?

Veel van onze armaturen hebben een hoge waterdichtheid. Deze waterdichtheid is bij het product af te lezen onder de regel: IP waarde. Producten met een IP waarde van 65 hebben de hoogste waterdichtheid en zijn spatwaterdicht.

Armaturen met of zonder lichtbron?

De meeste armaturen bevatten geen lichtbron. Deze moet je er in veel gevallen nog los bij kopen. Bij enkele armaturen krijg je de lichtbron direct meegeleverd. Bekijk hiervoor de specificaties van ieder product. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste lichtbron bij je armatuur? Onze ervaren lichtspecialisten helpen je uiteraard graag bij je keuze.