Menu
Categorieën
03 808 6261 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

LED Armaturen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Wat is een LED Armatuur?

Onder het (LED) armatuur verstaan we de behuizing en de draagconstructie (lamphouder) van een lichtbron. Het armatuur beschermt de lamp tegen omstandigheden zoals vocht, stof en schokken. Armaturen zorgen daarbij ook voor een goede verdeling van het licht van de bron.

Waar kan ik een LED amatuur voor gebruiken?

Voor elk project heeft Budgetlight de juiste armaturen. Wij voorzien lichtprofessionals en particulieren van de juiste soort behuizing voor hun verlichting. Ons assortiment bevat onder andere LED Panelen en LED Downlights. welke je gemakkelijk kunt installeren in het plafond van een kantoor of winkel. Ook hebben wij een groot aanbod in duurzame LED inbouwspots en andere armaturen.

Geeft het ook waterdichte armaturen?

Veel van onze armaturen hebben een hoge waterdichtheid. Deze waterdichtheid is bij het product af te lezen onder de regel: IP waarde. Producten met een IP waarde van 65 hebben de hoogste waterdichtheid en zijn spatwaterdicht.

Wat zijn de populairste LED armaturen?

Veel mensen zijn bekend met het lichtmerk Philips. Onze Philips armaturen zijn erg betrouwbaar en zuinig. Philips heeft veel soorten armaturen die inzetbaar zijn voor elk project. Budgetlight is ook een geselecteerd leverancier van het merk Noxion. De lampen van het merk Noxion werden door de consumentenbeschermingsorganisatie Test Aankoop al eens zijn gewaardeerd als beste aankoop. De armaturen van het merk Noxion zijn bekend vanwege zijn hoge licht efficiëntie, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de lange garantie. Voor armaturen van Noxion kan deze garantie oplopen tot wel 7 jaar!

Armaturen met of zonder lichtbron?

De meeste armaturen bevatten geen lichtbron. Deze moet je er in veel gevallen nog los bij kopen. Bij enkele armaturen krijg je de lichtbron direct meegeleverd. Bekijk hiervoor de specificaties van ieder product. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste lichtbron bij je armatuur? Onze ervaren lichtspecialisten helpen je uiteraard graag bij je keuze.