Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Breedstraler Basic 3000K 10W | met Sensor

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Breedstraler Basic 3000K 10W | met Sensor

Sterk en robuust

Deze 10 Watt zwarte Budgetlight LED Breedstraler met sensor is de perfecte vervanger voor 48 Watt traditionele hogedruk-natrium en halogeen schijnwerpers. Bovendien is deze lamp bij uitstek geschikt voor buitengebruik, vanwege zijn polycarbonaat behuizing en een IP65 waarde. Dit betekent dat de Breedstraler goed bestand is tegen stof en water. Daarnaast geven wij je 3 jaar all-in garantie! 

Breed toepasbaar

De Budgetlight LED Breedstraler Basic is uitermate geschikt voor het verlichten van grote buitengebieden zoals sportvelden, bouwterreinen of gevels van gebouwen. De lamp geeft een symmetrische verlichting en is uitgerust met een lichtbundel van 100°. In de praktijk wil dat zeggen dat een gelijke lichtbundel over een groot oppervlak schijnt. Met 3000K (Kelvin) geeft de lamp een warm wit licht af.

Simpele installatie en configuratie

De lamp is uitgerust met een lampvoet. Deze kan met schroeven worden bevestigd aan onder andere een muur of kan staand worden gemonteerd. Geregeld wordt een Breedstraler op daken van gebouwen bevestigd. Vanwege zijn hoge lichtopbrengst is deze ook geschikt als lichtmast op een bouwplaats of sportveld. 

Zuinig en duurzaam

Met ruim 30.000 branduren ben je met deze lamp verzekerd van een aanzienlijke besparing op onderhouds- en vervangingskosten. Even een kort rekensommetje; wanneer de Budgetlight LED Breedstraler met sensor elke dag 8 uur zou branden, dan heb je er ruim 10 jaar plezier van! 

Effectieve sensor 

De sensor van deze Budgetlight Breedstraler is op simpele wijze in te stellen, waardoor de verlichting alleen brandt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Ook kun je de lamp indien gewenst vanaf een bepaald tijdstip laten branden. Mede dankzij deze configuratie bespaar je al gauw zo’n 70% op je energiekosten.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 28 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.