Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Breedstraler Basic 4000K 20W | met Sensor

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Breedstraler Basic 4000K 20W | met Sensor

Beschrijving LED Breedstraler Basic 4000K 20W | met Sensor

Sterk en betrouwbaar

Deze 20 Watt zwarte Budgetlight LED Breedstraler (4000K) met sensor is de ideale vervanger van 80 Watt traditionele hogedruk-natrium en halogeen schijnwerpers. Vanwege zijn polycarbonaat behuizing en hoge IP waarde (IP65) is deze lamp geschikt om buiten te gebruiken. De Breedstraler is goed bestand tegen stof en water. Daarnaast ben je verzekerd van 3 jaar all-in garantie! 

Grote lichtbundel

De Budgetlight LED Breedstraler Basic wordt met name gebruikt voor het verlichten van grote buitengebieden zoals sportvelden, bouwterreinen of gevels van gebouwen. De lamp geeft een symmetrische verlichting en is uitgerust met een lichtbundel van 100°. In de praktijk wil dat zeggen dat een gelijke lichtbundel (in dit geval dus 100°) over een groot oppervlak schijnt. Met 4000K (Kelvin) geeft de lamp een koel wit licht af. Het is de kleurtemperatuur het meest wordt gekozen op budgetlight.nl.

Eenvoudige installatie en configuratie

De lamp wordt standaard geleverd met een lampvoet. Deze kan je met schroeven aan onder andere een muur bevestigen. Ook kan deze eventueel staand worden gemonteerd. Vanwege zijn hoge lichtopbrengst is de Budgetlight LED Breedstraler Basic ook geschikt als lichtmast op een bouwplaats of sportveld. Aansluiten doe je doormiddel van een 3-polige Push-in connector. 

Goed voor uw energierekening

Met ruim 30.000 branduren ben je met deze lamp direct verzekerd van een aanzienlijke besparing op onderhouds- en vervangingskosten. Een kort rekensommetje; wanneer deze Budgetlight LED Breedstraler met sensor elke dag 8 uur zou branden, dan heb je er ruim 12 jaar plezier van

Optimaal gebruik van sensor 

De sensor van deze Budgetlight Breedstraler is eenvoudig in te stellen, waardoor de Breedstraler alleen brandt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Ook kun je de lamp alleen vanaf een bepaald tijdstip laten branden. Mede daardoor bespaar je zo’n 70% op je energiekosten.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 20 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.