Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Breedstraler Zwart 120W 12000lm 100D - 840 | IP66 - Symmetrisch

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Breedstraler Zwart 120W 12000lm 100D - 840 | IP66 - Symmetrisch

Betrouwbare en stevige uitstraling

Met LED verlichting van Budgetlight zit je goed! Dat geldt absoluut voor deze Budgetlight LED Floodlight Beam. Dit duurzame en betrouwbare model van 120 Watt vervangt traditionele HPI/HQI Floodlights van 400 Watt. Dit zwarte opbouwarmatuur heeft een stevige aluminium behuizing en een brede gradenbundel van 100, waar symmetrisch licht uit komt. Hiermee kunnen grote oppervlakten helder worden verlicht, zoals bouwterreinen, reclameborden, sportvelden of de gevel van een gebouw. 

Flexibel en eenvoudig te plaatsen

Een ander voordeel van deze Budgetlight LED Floodlight Beam is dat deze volledig stof- en waterdicht is. Dit maakt deze breedstraler uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Tevens is dit armatuur vandalismebestendig (IK08). Alle ingebouwde LED’s zijn van Philips, evenals de ingebouwde Xitanium driver. Met de verstelbare beugel heb je de flexibiliteit om deze Budgetlight LED Floodlight te kantelen, om zo het gewenste lichteffect te creëren. Aansluiten kan direct op 220-240 volt en doe je via de 3-polige Push-in connector. Dimbaar is deze breedstraler niet! 

Ruim 24 jaar uitstekend licht

Je bent met dit Budgetlight product jarenlang verzekerd van kwalitatief hoogwaardige verlichting, die ruim 70.000 branduren mee gaat. Als deze LED verlichting gemiddeld zo’n 8 uur per dag zou branden, dan heb je er ruim 24 jaar plezier van! Daarnaast verliest deze breedstraler gedurende zijn levensduur nauwelijks vermogen, vanwege de power factor van >0,95. Maandelijks bespaar je dan ook tot wel 70% aan energiekosten! En dat door alleen maar over te stappen op LED verlichting van Budgetlight! 

Lange garantieperiode

De kleurtemperatuur van deze Budgetlight breedstraler is 4000 Kelvin. In de praktijk geeft dat een koel wit licht. Vanwege de hoge lichtopbrengst worden kleuren op natuurlijke wijze weergegeven. Als klap op de vuurpijl geven wij je bij de aanschaf van deze Budgetlight breedstraler 5 jaar all-in garantie. Heb je vragen of opmerkingen over dit product, wil je een offerte aanvragen of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op! Dat kan zes dagen in de week via telefoon of e-mail.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 9 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.