Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Heb je er al eens over nagedacht om over te stappen op LED-verlichting? Overstappen op LED brengt vele voordelen met zich mee. Je bespaart tot wel 80% aan energie, afhankelijk van de LED-verlichting waarvoor je kiest. Het is duurzamer en beter voor het milieu. Je verbruikt immers minder energie en LED-verlichting bevat, in tegenstelling tot conventionele verlichting, geen giftige stoffen. Hierdoor zijn de lampen zeer veilig en gemakkelijk te recyclen. Wat wil je nu nog meer? Dit is hét moment om over te stappen. Vraag je je nog af of LED het wel echt waard is? Vul de LEDcalculator hieronder in en je zult versteld staan van hoeveel je bespaart! 

Hoe werkt die LEDcalculator nu precies? 

Heel gemakkelijk! Hieronder leggen wij stap per stap in hoe je de LEDcalculator invult. Deze doet de rest! Binnen een handomdraai maakt deze de LEDcalculator een berekening. Zo weet je precies hoeveel je bespaart met LED verlichting. 


1. Als eerste stap vul je bij het aantal lichtbronnen/ armaturen in hoeveel lampen of armaturen je op dit moment in huis hebt. 
2. Vervolgens geef je bij wattage huidige lichtbron / armatuur aan hoeveel watt elke lamp of armatuur gebruikt. 
3. Om het goed te kunnen vergelijken, ga je dan naar wattage LED lichtbron / armatuur en vul je hier in hoeveel watt de LED lamp verbruikt die jij op het oog hebt. 
4. Geef bij gebruik verlichting in uren per dag aan hoe lang de verlichting op een dag bij jou aan staat. 
4.  Ten slotte vul je bij prijs per KwH in hoeveel kWh je voor je stroom betaalt. 

 

En dan rolt er een berekening uit! Zo zie jij in één oogopslag hoeveel je met overstappen naar LED-verlichting bespaart ten op zichte van conventionele verlichting. Handig zeg! 

 

watts
watts
hours
hours
ConsumptionElectricity costs
Current lighting:
With LED lighting:
Your savings per year: