Menu
01 439 73 76
 • Budgetprijzen gegarandeerd

 • Grootste voorraad van België

 • Tot 5 jaar garantie

 • Duurzame LED oplossingen

LED Downlight 35W 3000lm 36D - 930 | 170mm - Hoogste Kleurweergave

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Downlight 35W 3000lm 36D - 930 | 170mm - Hoogste Kleurweergave

Beschrijving LED Downlight 35W 3000lm 36D - 930 | 170mm - Hoogste Kleurweergave

 • Levensduur van 50.000 uur. Dat is ruim 17 jaar!
 • Energielabel A++
 • Warm wit licht --> 3000K
 • Hoge kleurweergave >90
 • IP20 --> Bijna stofdicht
 • Zaagmaat: 160mm
 • Gradenbundel van 36˚
 • Ruim 50% energiebesparing!
 • 1 op 1 vervangbaar

De Forza laat je stralen!

De witte Budgetlight LED Downlight Forza van 35 Watt is een premium downlight en vooral geschikt om grote wanden in o.a. winkels, supermarkten en showrooms uit te lichten. Dit duurzame en veelzijdige armatuur vervangt bestaande CDM/HCI armaturen van 70 Watt. De Downlight Forza bevat bovendien een CRI (kleurweergave) van 90+. Dat wil zeggen dat deze inbouwspot kleuren echt tot leven laat komen. Zo kun je producten in een etalage of showroom doormiddel van natuurlijk licht letterlijk in de spotlights zetten. Een rode jurk wordt nóg mooier rood en een gouden horloge fonkelt als nooit tevoren. 

Wat is eigenlijk een downlighter?

Een downlighter is een ronde inbouwspot voor in een plafond. In winkels (waar deze spots veel gebruikt worden) zie je veel downlights met CDM lampen. Deze zijn inmiddels te vervangen door LED verlichting, zoals deze Downlight Forza. Een downlight die je uit het plafond kunt kantelen wordt ook wel een banaanspot genoemd.

Veelzijdig en flexibel

Wat deze Budgetlight inbouwspot zo uniek maakt is zijn flexibiliteit. Zo is dit armatuur 45˚ kantelbaar en 355˚ draaibaar. Verder heeft deze Downlight Forza een gradenbundel van 36˚. Je kunt hem dus in verschillende hoeken en standen laten schijnen. Let wel op dat je bij het plaatsen (inbouwen) van de spot goed naar de zaagmaat kijkt. In dit geval is dat 160mm. Deze Budgetlight Downlight is eenvoudig te installeren in systeem-, stucwerk-, en gipsplafonds door de smalle sierrand die over het gezaagde gat valt. Verder is dit armatuur uitgerust met een stevige aluminium behuizing met een IP20 waarde. Dat wil zeggen dat deze inbouwspot vrijwel stofdicht is. 

Kies voor je portemonnee; kies voor LED! 

Waarom je voor deze duurzame Budgetlight inbouwspot moet kiezen is simpel. Allereerst ben je met 50.000 branduren verzekerd van ruim 17 jaar aan hoogwaardige kwaliteit verlichting. CDM lampen die tot nu toe gebruikt worden hebben een levensduur van slechts 10.000 uur, wat gelijk is aan 3,5 jaar. Bovendien verkleuren CDM lampen naar verloop van tijd zodat het licht bijvoorbeeld groen wordt. Daarnaast heeft dit armatuur energielabel A++. Dit is het op één na zuinigste label in Nederland. Verder kun je zo’n 50% aan energiekosten besparen en zijn onderhouds- en vervangingskosten verleden tijd. En dat zie je terug in je portemonnee! Daarnaast lever je een bijdrage aan een schoner en beter klimaat! Stap dus over op LED verlichting van Budgetlight! 

Warm wit licht 

Iedere lamp heeft een kleurtemperatuur. In dit geval is dat 3000K. Daarbij staat de ‘K’ voor Kelvin. Wanneer je twijfelt over het kiezen van de juiste kleurtemperatuur, dan 3000 Kelvin een goede keuze. Dit geeft geeft een warm wit licht af. Deze kleurtemperatuur is populair op Budgetlight en wordt regelmatig gekozen om onder andere winkels, showrooms en entrees van een natuurlijk licht te voorzien, zonder dat het een kille uitstraling geeft. Hou er rekening mee dat dit armatuur niet dimbaar is. 

All-in garantie

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. En dat doen we ook als het gaat om het geven van garantie. We willen immers het beste voor onze klanten. Om die reden krijg je bij de aanschaf van dit product 5 jaar all-in garantie! Heb je verder nog vragen of opmerkingen voor ons? Dan kun je vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen!

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.