Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Downlight IP40 4000K 1200lm Ø120mm

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Downlight IP40 4000K 1200lm Ø120mm

Beschrijving LED Downlight IP40 4000K 1200lm Ø120mm

Goed voor je portemonnee! 

Met deze zwarte en LED geïntegreerde Downlight Opto van Budgetlight (12 Watt) zit je goed! Zo ben je verzekerd van ruim 70.000 branduren. Daarmee heb je al gauw zo’n 25 jaar plezier van deze downlighter. Bovendien kun je met de aanschaf van dit zuinige LED armatuur 60% aan energiekosten besparen. Da’s snel en makkelijk verdiend! Daarnaast is dit armatuur uitgerust met energielabel A++. Dit is het op één na zuinigste energielabel dat er bestaat. En dat voel je in je portemonnee! Een korte terugverdientijd is immers gegarandeerd. Ook zijn onderhouds- en vervangingskosten verleden tijd. 

Perfecte integratie met plafonds

De Downlight Opto heeft door zijn smalle sierrand en strakke diameter van Ø120mm een perfecte integratie met onder andere systeem-, stukwerk- en gipsplafonds in gangpaden en algemene ruimtes. De twee stevige klemmen aan de zijkant zorgen ervoor dat het perfect op zijn plaats blijft zitten. Dit armatuur vervangt conventionele CFL- en PLC- downlight armaturenvan 2x18 Watt. De downlight Opto heeft een kleurtemperatuur van 4000K. De ‘K’ staat daarbij voor Kelvin. Daarmee geeft het een koud wit licht af. Die kleurtemperatuur is het populairst op Budgetlight en kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Enkele voorbeelden daarvan zijn kantoren, hotels, restaurants, retail, ziekenhuizen en woningbouw.

Sterke en efficiënt!

Zijn aluminium behuizing en optische afdekking van polycarbonaat geven dit armatuur een robuuste uitstraling. De IP40 waarde geeft aan dat deze downlighter stofdicht is. Het is daarom ook mogelijk om dit armatuur buiten te installeren. Deze Downlight Opto bevat een lichtbundel van 90°. Daarnaast is dit armatuur flikkervrij en heeft het een rendement van 100 lumen per Watt. Vanwege zijn verdiept design en PC diffuser ben je met de Opto van Budgetlight verzekerd van een comfortabel lichtbeeld. Let op: dimbaar is deze downlight niet. 

5 jaar garantie

Wij willen iedereen graag voorzien van de beste service! Om die reden krijgt je bij de aanschaf van dit product 5 jaar all-in garantie! Interesse in grotere hoeveelheden van de Downlight Opto? Vraag op deze pagina dan een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op! Wil je graag meer informatie ontvangen over de Downlight Opto of heb je een andere vraag? Dan staat onze klantenservice zes dagen in de week voor je klaar!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.