Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Downlight Rond Kantelbaar 7W 560lm 60D - 830 | Zaagmaat 70mm - UGR <19

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Downlight Rond Kantelbaar 7W 560lm 60D - 830 | Zaagmaat 70mm - UGR <19

Stijlvolle design inbouwspot

Met deze fraaie LED inbouwspot haal je een LED product van hoge kwaliteit binnen. Een absolute aanwinst voor ieder plafond dus. En dat met een vermogen van slechts 7 Watt, waardoor je al gauw 70% aan energiekosten bespaart! Vanwege hun veelzijdigheid zijn LED Inbouwspots ontzettend populair. Ze voorzien een ruimte van nieuw elan, in combinatie met mooi en helder licht. Dit product heeft als kleur: . Let op: niet bij iedere LED Inbouwspot uit ons assortiment is de lichtbron ingebrepen. Is dit product verkrijgbaar inclusief lamp: .    

Bepaal jouw doel

Wij van Budgetlight vinden het belangrijk dat je op onze website het juiste product koopt. Ons assortiment LED inbouwspots bestaat alleen al uit honderden producten van meerdere topmerken, verkrijgbaar in meerdere kleuren, groottes en soms ook met andere specificaties. Van belang is om goed te kijken waar je jouw nieuwe LED inbouwspot(s) wil plaatsen. Is er in de betreffende ruimte behoefte aan sfeervol licht of juist meer aan helder/natuurlijk licht? En welk doel moet het licht nastreven? Wil je bijvoorbeeld een product of object in de spotlights zetten of gaat het om algemene verlichting. Hierbij speelt de gradenbundel (stralingshoek) een grote rol. Als accentverlichting is een smalle (0-24) of medium (25-40) stralingshoek ideaal en als algemene verlichting een brede stralingshoek (41 graden of meer). 

IP waarde, CRI en kleurtemperatuur

Wat betreft de eigenschappen van deze LED inbouwspot is het goed om te kijken naar een aantal aspecten. Ten eerste de IP waarde. Hiermee wordt aangegeven in hoeverre een armatuur bestand is tegen stof of water. LED Inbouwspots met een IP44 waarde of hoger zijn geschikt voor buitengebruik (onder een carport of overkapping bijvoorbeeld). Ten tweede is de CRI waarde van belang. Dit getal geeft aan hoe kleurecht objecten/oppervlakten worden verlicht. En ten derde is een geschikte kleurtemperatuur cruciaal. Deze loopt qua opties uiteen van zeer warm wit (2200 - 2700K) en warm wit (3000K) tot koel wit (4000K). De lichtkleuren met een warme tint dienen met name als sfeerverlichting. Koel wit licht wordt veelal gebruikt als algemene verlichting. Deze LED Inbouwspot heeft de volgende specs:

- IP waarde: IP40 - Stofdicht

- CRI waarde: 80-89 - Goede kleurweergave

- Kleurtemperatuur: 3000K - Warm Wit

Haal het maximale uit LED verlichting

Naast het aansprekende design zijn er nog meer redenen waarom de keuze voor een LED Inbouwspot zoals deze loont! Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de levensduur van: 30000 branduren. Hiermee haal je dus LED verlichting binnen waar je een flinke tijd geen omkijken meer naar hebt. En heb je er al aan gedacht of je het licht wil dimmen? Is deze LED Inbouwspot dimbaar: Niet Dimbaar. Klik hier om al onze dimbare LED Inbouwspots te bekijken.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.