Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Highbay Pro 200W 4000K 30000lm 90D | DALI Dimbaar - Vervangt 400W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Highbay Pro 200W 4000K 30000lm 90D | DALI Dimbaar - Vervangt 400W

Beschrijving LED Highbay Pro 200W 4000K 30000lm 90D | DALI Dimbaar - Vervangt 400W

Op de Pro Concord kun je bouwen! 

Door zijn IP65 classificatie is de zwarte Budgetlight LED Highbay Pro Concord (200 Watt) spatwaterdicht en stofdicht. Daardoor is dit armatuur zelfs in de meest veeleisende omgevingen helemaal onderhoudsvrij. Dat scheelt dus de nodige onderhoudskosten. Verder bevat dit armatuur een IK10 waarde. Dat wil zeggen dat het vandalismebestendig is én bestand is tegen schokken tot 20 Joule. Je bent dus verzekerd van een sterk en robuust Budgetlight armatuur! 

Perfecte LED vervanger

Deze Budgetlight highbay vervangt traditionele HPL/HID/HPI/HQL-armaturen van 400 Watt. Waar dit armatuur nog meer in uitblinkt is zijn hoge lumen/Watt verhouding van 150. Daarmee bespaar je al snel zo’n 50% op je maandelijkse energiekosten. Daarnaast gaat deze highbay liefst 100.000 branduren mee! Als het armatuur elke dag acht uur zou branden, heb je er ruim 35 jaar plezier van! Een aantal goede redenen dus om de overstap te maken naar LED verlichting van Budgetlight!

Innovatief design 

Deze Budgetlight Highbay Pro Concord is als industrieel pendelarmatuur perfect te gebruiken als basis licht in onder andere magazijnen, hallen en productieruimten met een hoogte van 4 tot 14 meter. Tevens is dit armatuur prima geschikt voor buitengebruik. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium met een uitstekend koeldesign. Ook is dit armatuur uitgerust met een Meanwell driver, premium LED-chips van Nichia en een montage haak. Tot slot bezit deze Highbay standaard een plug & play installatie door een voorgemonteerde IP68 connector.

4000 Kelvin en 30.000 lumen! 

Deze Highbay Pro Concord heeft een kleurtemperatuur van 4000K. Dit wordt uitgedrukt in ‘Kelvin’. 4000K geeft een koel wit licht af en is bovendien een kleurtemperatuur waarmee donkere ruimtes helder verlicht kunnen worden, zowel overdag als ‘s nachts. Verder kan deze highbay een ruimte zelfs vanaf een meter of 10 uitstekend verlichten. Dat heeft te maken zijn hoge lichtopbrengst van 30.000lm, wat we uitdrukken in lumen.

DALI dimbaar en vele extra opties

Dit armatuur is standaard met DALI te dimmen Met DALI kun je VSA’s en LED drivers op digitale wijze aansturen. Tevens kan er een daglicht- en bewegingssensor (reikwijdte van 11 meter) worden geïnstalleerd. Het armatuur heeft een gradenbundel van 90D. Verschillende mogelijkheden qua bundelhoek kunnen in combinatie met een reflector of diffuser gerealiseerd worden. Het monteren van een prismatische kap is eveneens een optie, net als een montagebeugel. Genoeg uitbreiding en variatie dus!

5 jaar garantie

Op elke Budgetlight LED Highbay Pro Concord bieden wij een all-in garantie van liefst 5 jaar. Wil je voor deze producten een offerte aanvragen of wil je meer advies van ons? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.