Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Highbay Pro HACCP 200W 24000lm 90D | DALI - Vervangt 400W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Highbay Pro HACCP 200W 24000lm 90D | DALI - Vervangt 400W

Kwaliteit van Budgetlight

Met deze krachtige LED Highbay Pro HACCP van 200W laat A-merk Budgetlight zich opnieuw van zijn beste kant zien. De ontwerpers zijn niet alleen in geslaagd om een LED Highbay op de markt te brengen met een zeer hoge lichtopbrengst, maar ook bespaar je met dit duurzame (energielabel A++) LED product aanzienlijk op je energiekosten.

Bespaar 50% aan energiekosten

Hoeveel je daadwerkelijk aan energiekosten zult besparen? Dat is met deze Budgetlight LED Highbay tenminste 50%. Het is de LED vervanger van conventionele HID en HQL gasontladingslampen met een vermogen van 400W, terwijl het zelf een vermogen heeft van 200 Watt. Dat lagere verbruik levert je dus gegarandeerd een mooie besparing op!

Stofvrij 

Op de meeste Highbays zit na verloop van tijd een laagje stof. Bij deze Budgetlight LED Highbay is dat vanwege het slim ontworpen design niet het geval! Omdat de kap schuin naar beneden afloopt en nergens helemaal vlak is, vallen kleine stofdeeltjes meteen weer naar beneden. Dat zorgt er dus voor dat je geen onnodige kosten voor schoonmaak en onderhoud hoeft te maken. 

Voedingsmiddelenindustrie

Qua toepassingsgebied komt deze grijze Pro HACCP Highbay uitstekend tot zijn recht in de voedingsmiddelenindustrie. Dat heeft zoals al eerder genoemd te maken met het stofvrije element van dit armatuur, maar ook met de ultrahoge lichtopbrengst van liefst 24.000 Lumen. Hierdoor kun je deze Highbays op grote hoogte hangen (tot 14 meter), zonder dat de lichtsterkte afneemt. Aansluiten kan rechtstreeks op 220-240 Volt.

100.000 branduren

Een ander dik pluspunt van dit Budgetlight product is de ultra lange levensduur van liefst 100.000 branduren. In een gemiddelde werk- en/of productieomgeving brandt het licht iets meer dan 3000 uur per jaar. Als we het aantal branduren (100.000) delen door dit getal, dan komt er het getal 33 uit. Dat betekent dus dat je ruim 33 jaar plezier hebt van deze Budgetlight LED Highbay! Tel uit je winst! 

Geen onderhoudskosten meer

Kosten en onderhoud? Die zijn ook ruim 33 jaar niet aan de orde. Je bespaart dus niet alleen qua energieverbruik, maar ook op onderhouds- en vervangingskosten. Dat zorgt ervoor dat je de aanschafprijs van deze Budgetlight Highbay al snel weer zult terugverdienen. Bovendien bezit dit stevige LED armatuur een ultrahoge powerfactor van 0,95. Dit wil zeggen dat er gedurende de looptijd nauwelijks vermogen verloren gaat. Je hebt dus 33 jaar profijt van een zeer sterke lichtopbrengst.

4000 Kelvin : Koel wit licht

Met een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin geeft deze LED Highbay een koel wit licht af. In de praktijk is dat een lichtkleur met een natuurlijke tint. Niet voor niks worden armaturen van 4000 Kelvin erg populair op onze website. Koel wit licht heeft namelijk een positief effect op de alertheid, productiviteit en focus van werknemers.

Kan tegen een stootje én tegen water

De IP waarde van een armatuur geeft de mate van waterdichtheid aan. Met IP66 zit je bij deze Budgetlight Highbay meer dan goed, want IP66 geeft aan dat dit armatuur volledig stof- en waterdicht is. Dit maakt het dus ook geschikt om buiten te gebruiken. Tevens bezit deze LED Highbay een IK10 waarde. Dat geeft aan dat dit armatuur vandalismebestendig is en dus uitstekend tegen een stootje kan! 

Nog meer energie besparen met DALI

Je kunt deze Budgetlight Downlights aansluiten op een DALI systeem. Dit zorgt ervoor dat diverse Pro HACCP armaturen in een verlichtingssysteem met elkaar kunnen communiceren. Een DALI lichtsysteem functioneert helemaal zelfstandig, samen met de goede sensoren. Op die manier maakt het DALI systeem slim gebruik van zijn omgeving en verspil je geen energie. Tevens is het mogelijk om met DALI verlichting te dimmen. 

5 jaar all-in garantie

We willen het beste voor onze klanten. Iedere dag weer. Daar hoort vanzelfsprekend ook een goede service bij. Daarom krijg je van Budgetlight bij de aanschaf van deze Budgetlight Highbay een all-in garantie van 5 jaar! Heb je een vraag of opmerking over dit product? Dan horen we uiteraard graag van je!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar