Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten. 

Maak de feestdagen extra gezellig met LED kerstverlichting van Budgetlight!

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur en wij van Budgetlight zijn al helemaal in de kerststemming! Ons assortiment LED kerstverlichting bevat energiezuinige én duurzame verlichting, die elke ruimte extra sfeervol en gezellig maakt. Bovendien bespaar je door de aanschaf van onze LED kerstverlichting tot wel 50% aan energiekosten. Snel en makkelijk verdiend toch?

Met onze clusterverlichting van Luca Lighting ontvang je héél veel kerstlampjes, waarmee je zowel binnen als buiten diverse kanten op kunt. Ook hebben wij een ruim en gevarieerd assortiment aan extra warme classic LED lampen in diverse vormen en maten. Daarmee zorg je voor een extra feestelijke en warme tint in huis. Dat geldt ook voor onze gekleurde Osram Parathom Classic gekleurde LED lampen. Maak van Kerst en Nieuwjaar één groot feest met de LED kerstverlichting van Budgetlight!• 1512 LED lampjes
• Lengte: 970cm
• Extra warm wit licht
• 8 verschillende standen• 768 LED lampjes
• Lengte: 560cm
• Extra warm wit licht
• Energielabel A• 1000 LED lampjes
• Lengte: 2000cm
• Extra warm wit licht
• Ook geschikt voor buiten• 800 LED lampjes
• Lengte: 1600cm
• Extra warm wit licht
• Inclusief controller en timer
LED kerstverlichting

Vandaag de dag is LED verlichting niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Steeds meer huishoudens en bedrijven ervaren de voordelen die LED verlichting met zich meebrengt. Zo bespaar je onder andere aanzienlijk op je energiekosten. Dat doe je eveneens met onze clusterverlichting van Luca Lighting. Aan jou de keuze; ga je voor veel kerstlampjes of voor heel veel kerstlampjes? Ons assortiment van clusterverlichting varieert in snoerlengte van 5 tot wel 20 meter! Alle lampjes zitten dicht op elkaar en dat zorgt overal voor een ‘wow-factor’ in het donker!

De afstand van de transformator tot het begin van het lichtsnoer is 3 meter. Er is dus voldoende afstand van het stopcontact naar bijvoorbeeld je kerstboom of schouw. Deze LED kerstverlichting werkt met een timer en een controller en is zo in te stellen dat deze ‘s avonds steeds op dezelfde tijd aan springt. Zo kan je rustig thuis genieten van sfeervolle verlichting zonder dat telkens te moeten opstaan. Met onze duurzame LED kerstverlichting draag je bovendien je steentje bij aan een beter en schoner milieu. En dat is vooral tijdens de feestdagen een prettige gedachte. Doe je mee?Osram Parathom Classic gekleurde LED lampen

Blauw, geel of groen? Of toch misschien rood? Aan jou de keuze! Tijdens de feestdagen hebben we uiteraard iets te vieren. Met onze Osram Parathom Classic gekleurde E27 LED lampen zorg je voor nóg meer kleur! Je kunt een gedeelte van een ruimte geheel naar eigen smaak een opvallende kleurtint geven. Mix en match erop los!  Ons assortiment van Classic gekleurde LED lampen van Osram hebben de welbekende E27 fitting en zijn bijzonder energiezuinig. Meteen een mooie gelegenheid om afscheid te nemen van je oude gloeilampen, want je kunt met deze kleurrijke LED variant tot wel 85% aan energiekosten besparen!

Andere voordelen van deze peervormige Classic gekleurde LED lampen zijn het ultrazuinige Energielabel A+ en een levensduur van wel 15.000 uur. Je kunt er dus flink wat jaren van genieten tijdens Kerst en Nieuwjaar. Ook zijn deze opvallende LED lampen een aanwinst voor elk feestje of gezellig avondje samen met vrienden of familie. Laat je gasten versteld staan van het kleurrijke en speelse effect dat je met deze duurzame verlichting kunt creëren.1800K Osram

Extra warm witte LED lampen in allerlei vormen en maten

Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Zo kom je op vakantie weleens restaurants tegen waar binnen een enorm fel licht brandt. Dit kan een goede reden zijn om door te lopen en voor een ander restaurant te kiezen, waar wel een warme sfeer hangt. De kleurtemperatuur van verlichting is erg bepalend voor sfeer en gevoel. Verlichting met een kleurtemperatuur tussen de 1800 en 2700 Kelvin geeft een extra warm wit licht af. Lees ook onze blog over het kiezen van de beste kleurtemperatuur.


De bekendste sfeerverlichting is nog steeds de klassieke en peervormige lamp met een E27 of E14 fitting. Budgetlight beschikt over een zeer ruim assortiment aan sfeervolle LED verlichting met een extra warm wit licht. Tegenwoordig zien we steeds meer opvallende vormen van lampen. Langwerpige of of kaarsvormige lampen bijvoorbeeld. Warm wit licht is vooral tijdens de donkere maanden dé trend op het gebied van verlichting in vele huiskamers, maar ook in horecagelegenheden, hotels en theaters. Een aantal modellen uit ons assortiment zijn ook nog dimbaar. Daarmee kan je iedere ruimte op elk gewenst moment nóg warmer of sfeervoller maken. Bovendien draag je met onze extra warme LED verlichting je steentje bij aan het milieu.