Vorige

LED PL-C Lampen

De LED PL-C spaarlampen brengen alle voordelen van LED verlichting met zich mee in dezelfde vorm en fittingen als conventionele PL-C spaarlampen. Waar conventionele spaarlampen al efficiënter waren dan de algemeen bekende gloeilampen, zijn LED spaarlampen nóg zuiniger. Zo kan je met een LED spaarlamp 40% meer energie besparen wat dus ook een positief effect heeft op je energiekosten! De PL-C LED lamp is te verkrijgen in verschillende kleurtemperaturen waarbij je de keuze hebt tussen een 2- of 4-pin fitting. Armaturen die voorheen gebruikt werden door conventionele PL-C spaarlampen, kunnen nu nog steeds gebruikt worden. De LED PL-C lampen zijn niet dimbaar.

Lees meer

24 artikel(en)

24 Producten

24 artikel(en)

24 Producten

Voordelen LED PL-C Lampen

LED PL-C lampen hebben direct na het inschakelen een lichtopbrengst van 100%. Tevens hebben deze lampen een levensduur van tot wel 50.000 branduren. Als deze lamp en8 uur per dag branden, gaan deze 10 jaar mee. De investering, welke u met deze nieuwe LED PL-C maakt, verdient u in 2 jaar terug.

Verder bevatten de lampen geen glas. En is dus zo goed als onbreekbaar. De lampen zijn 1 op 1 uit te wisselen met een oude PL-C spaarlampen. Wel moet u er rekening mee houden, dat u de juiste lampvoet (2 of 4 pins) en een vervanger voor het oude wattage terugplaatst. De lamp heeft een graden boog van 120 graden. U kunt de kop van de lamp draaien tussen 45 en 90 graden. Hierdoor kunt u de ideale hoek kiezen, voor het oppervlak wat u wilt belichten. De LED PL-C lampen zijn niet dimbaar.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen