Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Straatverlichting Harlem Lumileds Grijs 40W 5400lm 70x140D - 840 | IP65 – Asymmetrisch

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Straatverlichting Harlem Lumileds Grijs 40W 5400lm 70x140D - 840 | IP65 – Asymmetrisch

Beschrijving LED Straatverlichting Harlem Lumileds Grijs 40W 5400lm 70x140D - 840 | IP65 – Asymmetrisch

Waarom LED straatverlichting de beste keuze is …

Met deze LED straatverlichting bespaar je tot wel 70% aan energie ten opzichte van een conventionele straatlamp! Deze 40W straatlamp is niet alleen zuiniger, maar gaat ook 30000 uur mee. En dat allemaal zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. Straatverlichting dient voldoende licht te bieden om voetgangers, fietsers en bestuurders met goed zicht te laten passeren. En dat is met dit 5400 Lumen armatuur geen uitzondering. Met LED straatverlichting staat veiligheid voorop!

Kies voor de juiste lichtkleur!

De lichtkleur van straatverlichting bepaalt in grote mate welke sfeer een omgeving krijgt. Zo is een stadspark perfect te verlichten van een warme lichtkleur (2700K of 3000K), waar een drukke weg of bedrijfsterrein juist beter gebaat kan zijn met een frisse lichtkleur (4000K of 6500K) om focus en/of oplettendheid te stimuleren. Deze LED straatlamp straalt je lichtkleur 4000K - Koel Wit uit. Niet de kleurtemperatuur die je zoekt? Klik dan hier.

Bij erfverlichting kun je ook kiezen voor een ander LED armatuur!

LED straatverlichting heeft over het algemeen een hoge lichtopbrengst, wat voor kleinere bedrijfsterreinen of bij woningen voor te veel licht kan zorgen. Je kunt in dit geval ook kiezen voor LED breedstralers, die niet alleen een diverser aantal Lumen hebben, maar ook verkrijgbaar zijn met sensor. Daarbij kan een LED floodlight aan een muur, op de grond of aan een mast worden gemonteerd, waardoor je zelf invloed hebt wat betreft de hoek waarin het licht wordt verspreid.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.