Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED TL-Buis 120cm | 6500K 14W - HO

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED TL-Buis 120cm | 6500K 14W - HO

Beschrijving LED TL-Buis 120cm | 6500K 14W - HO

De kwaliteit van Budgetlight

Budgetlight is al enkele jaren het snelstgroeiende A-merk van Europa op het gebied van LED verlichting. Dat heeft alles te maken met de duurzaamheid, lange levensduur, hoge efficiëntie en uitstekende kwaliteit van de diverse Budgetlight producten. Deze 120 centimeter lange Avant LED T8 Tube Extreme HO EM staat garant voor al deze eigenschappen. Je hoeft bovendien jarenlang niet naar deze zuinige LED TL verlichting om te kijken.

Bespaar 62% aan energiekosten

Deze Budgetlight LED T8 Tube maakt onderdeel uit van de Avant serie, die vanaf het begin erg populair is. Dat heeft onder andere te maken met de zuinigheid van alle producten. Zo is deze LED Tube de vervanger van conventionele TL verlichting van 120cm en 36 Watt. Zelf heeft het een vermogen van 14 Watt. Dat betekent dus een energiebesparing van tenminste 62%. Ook draagt het A++ absoluut bij aan de zuinigheid van deze LED Tube. Nog meer uitstekende redenen dus om de overstap te maken naar LED verlichting!  

50.000 branduren

Je zult vele jaren plezier hebben aan dit Budgetlight product. Even een snelle rekensom: wanneer de LED Tube gemiddeld 10 uur per dag brandt, dan heb je er ruim 16 jaar plezier van. Nog meer goed nieuws is dat je diezelfde periode geen onnodige kosten hebt aan vervanging en onderhoud. Je bespaart dus niet alleen op je energierekening. Ter vergelijking: een convenionele TL buis gaat gemiddeld 10.000 branduren mee. 

Conventioneel voorschakelapparaat (VSA)

Deze Budgetlight LED TL buis wordt standaard geleverd inclusief LED starter. Dat wil zeggen dat deze LED verlichting alleen werkt in een conventioneel TL armatuur. Hou er bij het vervangen rekening mee dat je naast de oude TL verlichting ook de bijbehorende starter vervangt voor de nieuwe LED starter. Verder kun je deze Avant LED Tube rechtstreeks aansluiten op het stroomnetwerk (220-240 Volt).  

Slimme gradenbundel

Dat deze Avant LED Tube slim omgaat met het verspreiden van licht bewijst de smallere gradenbundel van 160°. Dat zit zo: conventionele TL-verlichting schijnt 360º rond. Dat is eigenlijk zonde, want op het plafond is er geen licht nodig. Bovendien gaat er zo sneller vermogen verloren. Dit Budgetlight product verdeelt zijn lichtopbrengst veel praktischer, namelijk alleen naar beneden en de zijkanten. Ook is deze LED Tube roteerbaar! 

High Output (HO)

In de benaming van deze LED Tube staat Extreme HO. Daarbij staan de letters HO voor 'High Output'. Dat wil zeggen dat dit product een extreem hoge lichtopbrengst bezit. Dat kun je onder meer zien aan de hoge Lumen/Watt verhouding van 150. Bij een conventionele TL-buis ligt dit getal rond de 85. Tel uit je winst!

Geen flikkering meer

Conventionele TL-verlichting heeft enkele seconden opstarttijd nodig wanneer het licht wordt aan gezet. Je ziet dan vrijwel altijd een flikkering van het licht. Hierdoor kunnen mensen last krijgen van klachten als hoofdpijn of migraine. Het goede nieuws is dat deze Budgetlight Avant LED Tube meteen volledig brandt en dus ook geen flikkering geeft.

6500 Kelvin: Daglicht

Een kleurtemperatuur van 6500 Kelvin geeft een lichtkleur af dat overeenkomt met daglicht. Deze lichtkleur is vooral geschikt voor werksituaties en/of omgevingen waarbij er met details wordt gewerkt en waar veel natuurlijk licht van cruciaal belang is. Denk daarbij aan een operatiekamer, een laboratorium of een drukkerij. Er moet met volledige focus kunnen worden gewerkt.

5 jaar all-in garantie

Bij een goed product hoort vanzelfsprekend een goede service. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze Budgetlight Avant LED Tube een all-in garantie van 5 jaar. Voor vragen en/of opmerkingen over dit Budgetlight product kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als goed op basis van 3 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.