Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending Vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Ledvance LED Breedstraler 150W 4000K 15000lm IP65 Zwart | - Vervangt 400W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Ledvance LED Breedstraler 150W 4000K 15000lm IP65 Zwart | - Vervangt 400W

Beschrijving Ledvance LED Breedstraler 150W 4000K 15000lm IP65 Zwart | - Vervangt 400W

Eenvoudig energie besparen

Wil je jouw energierekening verlagen? Overweeg dan om jouw oude schijnwerper te vervangen door een energiezuinige LED variant! Met deze 150W LED floodlight bespaar je immers 70% aan energie en tegelijkertijd heb je jarenlang geen kosten aan het armatuur. Ga je voor een breedstraler met sensor (in dit geval: Nee), dan lopen deze besparingen nog verder op! Bestel direct en geniet uur lang van topkwaliteit verlichting.

IP65 - Stof- en Waterdicht

De IP-waarde geeft weer in hoeverre een LED breedstralers beschermd is tegen de indringing van stof en water. Hierbij geeft het eerste cijfer de stofdichtheid weer: 0 (geen bescherming) tot 6 (volledig beschermd). Het tweede cijfer zegt iets over de mate van waterdichtheid; 0 (geen bescherming) tot 8 (volledig beschermd). Dit armatuur is voorzien van IP65 - Stof- en Waterdicht. Naast de IP bescherming heeft deze LED floodlight ook een slagvastheid van ; IK10 biedt de hoogste beschermingsgraad.

Hoge lichtopbrengst voor iedere grootte oppervlakte

LED breedstralers kunnen zowel kleine als grote oppervlaktes effectief verlichting. Dit heeft te maken met de lichtopbrengst van het armatuur, in dit geval 15000 Lumen. Hoe hoger de lichtopbrengst output, hoe groter het oppervlak dat optimaal verlicht kan worden. Enkele voorbeelden zijn: (bedrijfs)erven, gevels, bouwplaatsen en sportcomplexen.

Buitenverlichting naar eigen wens

Je kunt de lichtverdeling van een floodlight perfect afstemmen op de omgeving. Je kunt namelijk kiezen voor een smalle of brede gradenbundel, en daarnaast de manier waarop het licht verspreid wordt: asymmetrisch (gericht verlichten) of symmetrisch (evenredig verlichten). Dit armatuur heeft een ° stralingshoek en straalt licht uit in de kleurtemperatuur 4000K - Koel Wit. Niet de lichtkleur die je zoekt? LED breedstraler vind je bij Budgetlight in warme en koele lichttinten.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.