• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Ledvance LED Paneel 30x120cm DALI | Vervangt 2x36W

Beschrijving Ledvance LED Paneel 30x120cm DALI | Vervangt 2x36W

Ledvance produceert LED verlichting die kwaliteit verschaft voor een variatie aan doelgroepen, van grote bedrijven tot de individuele consument. Deze kwaliteit reikt zich ook uit tot de LED panelen van Ledvance. Het Ledvance LED paneel DALI 30x120cm biedt hoge lichtkracht en is een directe vervanging voor armaturen met fluorescentielampen die 2x36W gebruiken. Zoals de naam al suggereert, zijn de LED panelen in deze groep geschikt voor systeemplafonds van 30x120cm. Doordat de Ledvance LED panelen gemiddeld 33W en 40W gebruiken, kan je bij vervanging van conventionele armaturen al een energiebesparing van minstens 45% realiseren! De Ledvance LED panelen van 30x120cm in deze groep zijn ook dimbaar via een DALI systeem.

DALI Dimbaar
DALI is een internationaal bekend en gebruikt lichtmanagement systeem waarmee hogere energiebesparingen gerealiseerd kunnen worden door de intelligente beheer van je verlichting. Zo kun je met een DALI systeem Ledvance LED panelen aansluiten op hetzelfde systeem waardoor ze met elkaar kunnen communiceren. Het dimmen van de Ledvance LED panelen in een DALI systeem kan van 0 naar 100%, wat je dus complete keuzevrijheid geeft in de lichtsterkte van je ruimte.

Design en toepassing
Het Ledvance 30x120cm LED paneel is berust met een slanke aluminium behuizing en heeft een mat wit frame. Dit geeft de Ledvance LED paneel een elegante afwerking en een naadloze integratie met je systeemplafond. De Ledvance LED panelen kunnen goed gebruikt worden als algemene verlichting voor onder andere gangen, kantoren, vergaderruimten, receptieruimten en foyers.

Variatie in de Ledvance LED panelen
De LED panelen van Ledvance in deze groep zijn verschillend. Zo kun je kiezen tussen meerdere kleurtemperaturen, zoals een warm witte lichtkleur (3000K), wat zeer geschikt is voor winkels en een koel witte lichtkleur (4000K), wat productiviteit kan verhogen in een kantooromgeving. Daarnaast heb je ook keuze in verschillende verblindings graden (UGR). Dit staat voor in hoeverre verlichting lichthinder veroorzaakt in een ruimte vanuit een bepaalde positie. Zo is er keuze tussen LED panelen met UGR < 22, wat geschikt is voor algemene ruimtes en een LED paneel met UGR < 19, wat geschikt is voor het kantoor.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261