• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Ledvance LED Paneel Value 60x60cm | Vervangt 4x18W

Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Ledvance LED Paneel Value 60x60cm | Vervangt 4x18W

Led Panelen van Ledvance combineren energie-efficiëntie en duurzaamheid in een slank design. De Ledvance Value LED panelen kunnen zeer eenvoudig geïnstalleerd worden in systeemplafonds van 60x60cm. Door je conventionele TL armaturen van 4x18W te vervangen met de Ledvance Value LED panelen, kun je tot wel 45% aan energie besparen. Dit is dan ook zeer gunstig voor je maandelijkse energiekosten. Daarnaast gaan de LED panelen gemiddeld 30.000 uur mee waardoor je ook voor een lange tijd geen zorgen hoeft te maken over eventuele vervanging.

Kleurtemperaturen
Verlichting kan op veel manieren de atmosfeer van een omgeving veranderen. Dit kan bijvoorbeeld bereikt worden met kleurtemperaturen. De Ledvance Value LED panelen kunnen verkregen worden in 3 kleurtemperaturen. Deze variëren van warm wit (3000K), ideaal voor winkels, koel wit (4000K), voor kantooromgeven en daglicht wit (6500K), om optimaal helder licht te bieden in ruimtes waar het nodig is zoals operatiekamers.

Unified Glare Rating
Om het comfort van werknemers in bijvoorbeeld een kantooromgeving te bevorderen, zijn er Europese aanbevelingen voor binnenverlichting (NEN-EN 12464-1). Hierbij worden er onder andere eisen gesteld aan de “unified glare rating”, ofwel, in welke mate LED panelen lichthinder veroorzaken voor mensen vanuit bepaalde posities. Voor gebruik in een werkruimte zoals een kantoor, is een maximale UGR waarde van UGR < 19 vereist. Enkele Ledvance Value LED panelen hebben deze UGR waarde, wat ze daarom uitermate geschikt maken voor werkomgevingen zoals kantoor.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261