Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Ledvance LED Sensor Floodlight

De Ledvance LED floodlight is de perfecte efficiënte vervanger voor schijnwerpers met halogeenlampen. Ze zijn zeer geschikt om verlichting te bieden in parkeerplaatsen, garages en bouwplaatsen. Doordat ze gebruik maken van LED technologie, zijn ze zeer energie-efficiënt. Zo kun je tot wel 60% besparen wanneer je conventionele schijnwerpers met halogeenlampen vervangt met deze Ledvance breedstralers. Daarnaast gaan ze gemiddeld 30.000 uur mee, waardoor je voor een lange tijd geen zorgen hoeft te maken over vervangingskosten.

Ideaal voor buiten
De Ledvance LED Sensor breedstralers zijn voor meerdere redenen perfect als buitenverlichting. Door hun IP waarde van IP65 zijn ze volledig stofdicht en bestand tegen waterstralen vanuit elke richting.

Symmetrische lichtverdeling
Wanneer je de keuze maakt voor LED breedstralers, kun je kiezen tussen twee soorten lichtverdelingen (symmetrisch en asymmetrisch). De Ledvance LED breedstralers in deze groep zijn berust met een symmetrische lichtverdeling. Hierbij wordt licht evenredig verspreid in allerlei richtingen. Hierdoor zijn deze breedstralers zeer geschikt als algemene verlichting.

Sensor: Bewegingssensor & schemerschakelaar
De Ledvance LED breedstralers in deze groep zijn een stuk intelligenter dan standaard breedstralers. Zo kunnen zij goed samenwerken met hun directe omgeving. Doordat de breedstralers berust zijn met een bewegingssensor, kunnen ze zo ingesteld worden dat ze alleen aangaan als er beweging wordt gedetecteerd binnen een straal van 12m. Daarnaast hebben ze een schemerschakelaar waardoor ze pas aangaan als ze schemer registreren. Door deze sensoren wordt er efficiënter gebruik gemaakt van energie en wordt de veiligheid ook bevorderd!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 237 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...