Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Ledvance Outdoor LED Facade Belt

Spatwaterdicht en stijlvol

De diverse LEDvance Outdoor Facade Belt armaturen zijn perfect geschikt als buitenverlichting rondom een woning, schuur, buitenplaats, ingang, entree of andere buitentoepassing. Deze buitenarmaturen zijn uitgerust met een IP54 waarde, wat inhoudt dat deze spatwaterdicht en stofvrij zijn. Daarnaast staat de aluminium behuizing en de IK06 waarde garant voor de stevigheid van deze grijze LEDvance armaturen.

Vierkante en ronde vorm

Je kunt qua design/vorm kiezen uit twee varianten; rond en vierkant. De uitstraling van het armatuur blijft bij beide opties hetzelfde; een 'riem' die om de verlichting heen zit, wat deze LED buitenverlichting uniek maakt! Bij de aanschaf kun je rekenen op 3 jaar Budgetlight all-in garantie.

Kies voor LED

Dit LEDvance Belt buitenarmatuur is op meerdere gebieden een uitstekende investering. Zo ben je verzekerd van een levensduur van 30.000 branduren, waardoor je vele jaren kunt genieten van deze verlichting. Tevens verbruikt dit armatuur slechts 11 Watt. En dat betekent dus een zeer laag energieverbruik! Verder geeft het energielabel A++ ook aan hoe zuinig dit LEDvance product is. Zo lever je meteen een bijdrage aan een beter milieu.

3000 Kelvin - warm wit

Deze armaturen hebben een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin. Dit geeft een warm wit licht, dat als zeer aangenaam en prettig wordt ervaren. Bovendien wordt deze lichtkleur vaak gebruikt als tuinverlichting, omdat het een sfeerverhogend effect heeft en tegelijkertijd voldoende licht geeft. Aansluiten op de netstroom (220-240V) doe je via de 3-polige PI insteekaansluiting. En uiteraard krijg je alle benodigde materialen van ons meegeleverd om het armatuur aan een muur te kunnen bevestigen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...