Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Ledvance Outdoor LED Facade Edge

Creëer sfeer buiten met Ledvance buitenverlichting! De Ledvance Outdoor LED Facade Edge is een LED wandlamp die een stijlvolle en functionele toevoeging is tegen gevels van gebouwen, als entree verlichting, tuinverlichting, op het balkon en nog vele andere locaties. De wandlamp heeft een slank design en is verkrijgbaar in een witte of grijze uitvoering. Daarnaast bevat het een opalen diffuser met een heldere glazen bedekking. Dit zorgt ervoor dat het licht evenwijdig en optimaal verspreid wordt. Verder is de Ledvance Facade Edge zeer krachtig. Zo is het ten eerste berust met LED technologie, wat een laag energieverbruik en lange levensduur mogelijk maakt. Ten tweede bevatten deze LED wandlampen een hoge lichtopbrengst die kan oplopen tot wel 740 Lumen. Ten derde heeft deze lamp een IP waarde van IP54, wat betekent dat het bestand is tegen lichte regen, of vochtigheid wanneer het onder een afdak geplaatst wordt. Als laatste kan je de Facade Edge verkrijgen met of zonder bewegingssensor.

Sensor
De Ledvance Outdoor LED Facade Edge is verkrijgbaar met of zonder bewegingssensor. Hierbij gaat de lamp alleen aan wanneer het beweging detecteert. Dit heeft als bijkomend voordeel dat er nog efficiënter omgegaan wordt met energie. De bewegingssensor heeft een detectiebereik van 3 tot 6 meter en een detectiehoek van 120°.

Budgetlight biedt een garantie van 3 jaar voor de Ledvance Outdoor LED Facade Edge. Heb je meer advies nodig over de LED wandlamp of hoe bewegingssensoren precies werken? Neem contact op met onze klantenservice; zij helpen je graag verder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 8 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...