Vorige

Ledvance Outdoor LED Facade Pole

Beschrijving Ledvance Outdoor LED Facade Pole

Creëer sfeer buiten met Ledvance buitenverlichting! De Ledvance Outdoor LED Facade Pole is een efficiënte LED wandlamp die sfeervol warm wit licht (3000K) verschaft aan verschillende gebieden. Zo kunnen ze geplaatst worden tegen de gevels van gebouwen, als entree verlichting, in tuinen, op het balkon en nog vele andere plekken. De Ledvance Facade Pole wandlampen zijn uitgerust met een IP waarde van IP44, waardoor het bestand is tegen lichte regen of vochtigheid wanneer het geplaatst wordt onder een afdak. De Ledvance wandlamp is heeft een aluminium behuizing en heeft een roestvrijstalen look.

Voordelen van LED technologie
De Ledvance LED Facade Pole maakt gebruik van LED technologie. LED technologie staat bekend om een lange levensduur en laag energieverbruik. De Ledvance LED Facade Pole gebruikt maar een lage hoeveelheid energie (6W) vergeleken met conventionele verlichting, die veel meer energie nodig heeft om dezelfde lichtopbrengst te verkrijgen. Verder gaat deze Ledvance wandlamp gemiddeld 30.000 uur mee, waardoor je je voor een lange tijd geen zorgen hoeft te maken over vervanging.

Sensor
De Ledvance Outdoor LED Facade Pole is verkrijgbaar met of zonder bewegingssensor. Hierbij gaat de lamp alleen aan wanneer het beweging detecteert, waardoor energie efficiënter gebruikt wordt. De bewegingssensor heeft een detectiebereik van 3 tot 6 meter en een detectiehoek van 120°.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen