Vorige

Ledvance Outdoor LED Round

Beschrijving Ledvance Outdoor LED Round

Creëer sfeer buiten met Ledvance buitenverlichting! De Ledvance Outdoor LED Round wandlamp heeft een unieke ring vorm die een moderne look geeft aan de plaatsen waar je deze wandlamp installeert, zowel thuis als in zakelijke omgevingen. De Ledvance wandlamp kan eenvoudig gemonteerd worden tegen plafonds, wanden en gevels van gebouwen en komt in een witte of donkergrijze behuizing. Het licht wordt evenredig verspreid door middel van de opalen diffuser.

Wat biedt de Ledvance Outdoor LED Round wandlamp verder?

  • Een IP waarde van IP54, wat betekent dat het tegen lichte regen kan en vochtigheid wanneer het geplaatst is onder een overkapping
  • Een warm-witte lichtkleur (3000K), wat zeer geschikt is voor retailomgevingen
  • Alle voordelen van LED verlichting, zoals een laag verbruik van energie en lange levensduur, wat leidt tot lagere energiekosten en een korte terugverdientijd!

Budgetlight biedt een garantie van 3 jaar op de Ledvance Outdoor LED Round wandlamp. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Ledvance wandlamp, of heb je verder advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice; zij helpen je graag verder!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen