Menu
Categorieën
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Multipack 10x Philips MAS LEDtube 1500mm UO 23W 840 T8

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Grotere hoeveelheid nodig?

Specificaties Multipack 10x Philips MAS LEDtube 1500mm UO 23W 840 T8

Beschrijving Multipack 10x Philips MAS LEDtube 1500mm UO 23W 840 T8

De Multipack 10x Philips MAS LEDtube 1500mm UO 23W 840 T8 behoort tot een van de energiezuinigste vervangers van de conventionele T8 TL lampen. De LED TL lamp is geproduceerd door Philips, dus je bent verzekerd van kwaliteit! Met een wattage van alleen 23W kan deze Philips TL lamp al dezelfde lichtintensiteit verkrijgen als de conventionele T8 TL lamp die daar 58W voor verbruikt. Dit verschil ga je dan ook zeker merken in je energiekosten.

Voordelen van LED

Het verminderd wattage verbruik is maar een van de vele voordelen van LED verlichting. De Philips LED TL lamp is namelijk ook zeer milieuvriendelijk. Waar de conventionele TL lampen gebruik maken van giftige gassen zoals kwik om de buis te laten werken, is dat niet het geval bij de Philips LED TL lamp. Recyclen van deze LED TL lamp op het einde van zijn levensduur is zo zeer eenvoudig geworden. Je hoeft hier echter voor een lange tijd geen zorgen over te maken. Deze LED TL lamp van Philips gaat namelijk gemiddeld 60000 uur mee.

Goed om te weten

Deze Philips T8 Buis komt met een G13 (T8/TL-D) fitting. Daarnaast heeft het een diameter van 28mm en een lengte van 150cm. Ben je van plan meerdere Philips LED buizen te bestellen? Bij bestellingen maken 10 stuks een volle doos. Let bij vervanging van TL buizen met een conventioneel voorschakelapparaat op dat je een geschikte starter hebt voor je LED buis.

Wat krijg je nog meer met de Philips MASTER T8 LED Buis?

  • Een kleurweergave van 80-89 - Goede kleurweergave Ra
  • Een levensduur van 60000 branduren
  • Een lichtkleur van 4000K - Koel Wit
  • Een gradenbundel van 160°
  • Een All-in garantie van 5 jaar

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.