Menu
Categorieën
03 808 6261 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion Avant LED T8 Extreme (EM/Mains) Hoge output 14W - 840 | 120cm Vervanger voor 36W

8,55  6,99  excl. BTW incl. BTW
+ 0,08  Recupel-bijdrage
Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf 121 € incl. BTW100 € excl. BTW
Goed nieuws!
Er is een nieuwere versie van dit product. We zetten je product automatisch over naar het verbeterde product.

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 6261

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 6261

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Specificaties Noxion Avant LED T8 Extreme (EM/Mains) Hoge output 14W - 840 | 120cm Vervanger voor 36W

Beschrijving Noxion Avant LED T8 Extreme (EM/Mains) Hoge output 14W - 840 | 120cm Vervanger voor 36W

De kwaliteit van Noxion

Noxion is al enkele jaren het snelstgroeiende A-merk van Europa op het gebied van LED verlichting. Dat heeft alles te maken met de duurzaamheid, lange levensduur, hoge efficiëntie en uitstekende kwaliteit van de diverse Noxion producten. Deze 120 centimeter lange Avant LED T8 Tube Extreme HO EM staat garant voor al deze eigenschappen. Je hoeft bovendien jarenlang niet naar deze zuinige LED TL verlichting om te kijken.

Bespaar 62% aan energiekosten

Deze Noxion LED T8 Tube maakt onderdeel uit van de Avant serie, die vanaf het begin erg populair is. Dat heeft onder andere te maken met de zuinigheid van alle producten. Zo is deze LED Tube de vervanger van conventionele TL verlichting van 120cm en 36 Watt. Zelf heeft het een vermogen van 14 Watt. Dat betekent dus een energiebesparing van tenminste 62%. Ook draagt het A++ absoluut bij aan de zuinigheid van deze LED Tube. Nog meer uitstekende redenen dus om de overstap te maken naar LED verlichting!  

50.000 branduren

Je zult vele jaren plezier hebben aan dit Noxion product. Even een snelle rekensom: wanneer de LED Tube gemiddeld 10 uur per dag brandt, dan heb je er ruim 16 jaar plezier van. Nog meer goed nieuws is dat je diezelfde periode geen onnodige kosten hebt aan vervanging en onderhoud. Je bespaart dus niet alleen op je energierekening. Ter vergelijking: een convenionele TL buis gaat gemiddeld 10.000 branduren mee. 

Conventioneel voorschakelapparaat (VSA)

Deze Noxion LED TL buis wordt standaard geleverd inclusief LED starter. Dat wil zeggen dat deze LED verlichting alleen werkt in een conventioneel TL armatuur. Hou er bij het vervangen rekening mee dat je naast de oude TL verlichting ook de bijbehorende starter vervangt voor de nieuwe LED starter. Verder kun je deze Avant LED Tube rechtstreeks aansluiten op het stroomnetwerk (220-240 Volt).  

Slimme gradenbundel

Dat deze Avant LED Tube slim omgaat met het verspreiden van licht bewijst de smallere gradenbundel van 160°. Dat zit zo: conventionele TL-verlichting schijnt 360º rond. Dat is eigenlijk zonde, want op het plafond is er geen licht nodig. Bovendien gaat er zo sneller vermogen verloren. Dit Noxion product verdeelt zijn lichtopbrengst veel praktischer, namelijk alleen naar beneden en de zijkanten. Ook is deze LED Tube roteerbaar! 

High Output (HO)

In de benaming van deze LED Tube staat Extreme HO. Daarbij staan de letters HO voor 'High Output'. Dat wil zeggen dat dit product een extreem hoge lichtopbrengst bezit. Dat kun je onder meer zien aan de hoge Lumen/Watt verhouding van 150. Bij een conventionele TL-buis ligt dit getal rond de 85. Tel uit je winst!

Geen flikkering meer

Conventionele TL-verlichting heeft enkele seconden opstarttijd nodig wanneer het licht wordt aan gezet. Je ziet dan vrijwel altijd een flikkering van het licht. Hierdoor kunnen mensen last krijgen van klachten als hoofdpijn of migraine. Het goede nieuws is dat deze Noxion Avant LED Tube meteen volledig brandt en dus ook geen flikkering geeft.

4000 Kelvin: koel wit licht

Deze LED Tube heeft een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin. Dat geeft een koel wit licht. Dat is een natuurlijke en frisse tint qua lichtkleur en bovendien bevordert het de focus en concentratie. Twijfel je over het kiezen van de juiste kleurtemperatuur? Dan is 4000 Kelvin een goede keuze. Het wordt vaak gekozen door klanten van Budgetlight.

5 jaar all-in garantie

Bij een goed product hoort vanzelfsprekend een goede service. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze Noxion Avant LED Tube een all-in garantie van 5 jaar. Voor vragen en/of opmerkingen over dit Noxion product kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 19 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
19 of 19 reviews have been collected by Trustpilot

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.