Menu
Categorieën
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion Avant LED T8 Extreme (EM/Mains) Ultra output 24W - 865 | 150cm Vervanger voor 58W

15,69  12,89  excl. BTW incl. BTW
+ 0,08  Recupel-bijdrage
Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf 121 € incl. BTW100 € excl. BTW
Volumekorting
Meer dan 40 Extra korting
20 stuks 15,38  12,63  excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
10 stuks 15,54  12,76  excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting

Specificaties Noxion Avant LED T8 Extreme (EM/Mains) Ultra output 24W - 865 | 150cm Vervanger voor 58W

Beschrijving Noxion Avant LED T8 Extreme (EM/Mains) Ultra output 24W - 865 | 150cm Vervanger voor 58W

Energiezuinige en milieuvriendelijke vervanger TL buizen

De Noxion Avant LEDtube T8 Extreme UO (EM/Direct) is een energiezuinige vervanger voor conventionele T8 TL buizen. Je bespaart met de 24W LED buis wel 60% op jouw energieverbruik! Daarbij heeft een LED buis nog een voordeel. Conventionele TL buizen maken gebruik van giftige gassen, zoals kwik, om de verlichting te laten werken. LED buizen bevatten deze schadelijke stoffen niet, waardoor je bijdraagt aan een schonere wereld.

Jarenlang verlichting met daglicht

De levensduur van deze Avant LEDtube bedraagt 50.000 branduren. Ga je uit van een dagelijks gebruik van 9 uur, dan ben je ruim 15 jaar voorzien van flikkervrije verlichting. Deze specifieke LED buis geeft licht dat overeenkomst met natuurlijk daglicht. Hiermee is het de ideale verlichting voor ruimtes waar gedetailleerd gewerkt dient te worden, zoals operatiekamers en laboratoria.  Door de brede stralingshoek van 180° en de hoge lichtopbrengst (3600 lumen) voorziet deze LED buis een groot oppervlak van licht.

Werkt op EM en MAINS met LED starter

De Noxion LEDtube wordt geleverd inclusief starter en werkt met een conventioneel voorschakelapparaat (EM) of direct op netstroom. Vervang je de oude TL buis met deze LED variant, dan dien je de oude starter te vervangen door de inbegrepen LED starter. LED buizen werken immers alleen met een LED starter.

Noxion kwaliteit met 5 jaar all-in garantie

De Avant LED buizen van Noxion staan bekend om de lange levensduur en uitstekende kwaliteit. Zo heeft deze LED buis bijvoorbeeld een stevige nano plastic behuizing. Daaraan is een all-in garantie van 5 jaar gekoppeld. Je bent daarmee voorzien van een kwaliteitsproduct met goede service.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als erg goed op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of 1 reviews have been collected by Trustpilot

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.