Menu
Categorieën
03 808 6261 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion Avant LED T8 Standaard (EM/Mains) Standaard output 9W - 865 | 60cm Vervanger voor 18W

3,71  2,99  excl. BTW incl. BTW
+ 0,08  Recupel-bijdrage
Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf 121 € incl. BTW100 € excl. BTW
Goed nieuws!
Er is een nieuwere versie van dit product. We zetten je product automatisch over naar het verbeterde product.

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 6261

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 6261

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Specificaties Noxion Avant LED T8 Standaard (EM/Mains) Standaard output 9W - 865 | 60cm Vervanger voor 18W

Beschrijving Noxion Avant LED T8 Standaard (EM/Mains) Standaard output 9W - 865 | 60cm Vervanger voor 18W

Energiezuinig én efficiënt

Al enkele jaren is Noxion het snelstgroeiende lichtmerk van Europa. Dat komt onder meer door de kwaliteit en duurzaamheid van de diverse LED producten. Deze Noxion Avant LED T8 Tube Standaard EM van 60cm is daar een goed voorbeeld van. Ten opzichte van een conventionele TL buis van 60cm en 18 Watt bespaar je met deze Avant LED Tube van 9 Watt ruim 50% aan energiekosten! Daarnaast is deze LED TL verlichting van Noxion uitgerust met een lichtopbrengst van liefst 900 Lumen.

25.000 branduren

Met deze Noxion LED Tube bespaar je niet alleen op je energierekening. Wanneer dit Noxion product met zijn 25.000 branduren gemiddeld zo'n 60 uur per week aan staat, dan heb je er ruim 8 jaar plezier van! Ter vergelijking; een conventionele TL buis gaat gemiddeld 10.000 branduren mee. Je hebt dus 2.5 keer zo lang plezier van deze LED Tube. Ook ben je geen onnodige kosten kwijt aan vervanging en onderhoud. En je hoeft na een aantal jaar dus niet alweer een nieuwe TL buis te kopen, dus dat is ook weer een mooie besparing! 

Inclusief LED starter

Hoe werkt deze LED Tube eigenlijk? Dat leggen we graag aan je uit. Bij de aanschaf van deze Avant LED Tube krijg je van Budgetlight automatisch een LED starter geleverd. Deze heb je nodig om de LED Tube te laten branden. Deze LED Tube werkt immers alleen in armaturen waar een conventioneel voorschakelapparaat (VSA) in zit. 

Snel en makkelijk je TL verlichting vervangen

Het vervangen van je oude TL lamp en het installeren van je nieuwe Noxion Avant LED Tube is zo gepiept. Eerst haal je de oude TL lamp (inclusief de starter) uit het armatuur. Vervolgens plaats je de nieuwe Noxion LED Tube in het armatuur, inclusief de bijbehorende LED starter. LET OP: zit er geen starter in je huidige armatuur? Dan gaat het om een elektrisch voorgeschakeld armatuur. In dat geval past alleen een LED Tube dit werkt op elektrische armaturen (HF). 

Effectievere lichtspreiding

Een conventionele TL buis schijnt ook naar boven toe. Dat heeft praktisch gezien weinig nut, want een plafond hoeft niet te worden verlicht. Om die reden is deze Noxion Avant LED Tube zo ontworpen dat deze alleen naar de zijkant en naar onderen schijnt, in een gradenbundel van 270°. Dat is dus een stuk effectiever!

Geen flikkering van het licht

Je hebt vast weleens gezien dat een TL buis even flikkert, wanneer deze wordt opgestart. Daardoor moet je vaak even knipperen met je ogen of krijg je last van hoofdpijn. Bij deze Noxion Avant LED Tube hoeft dat niet meer, want deze is namelijk flikkervrij en geeft direct 100% licht nadat deze wordt opgestart. 

Daglicht - 6500 Kelvin

Deze buis straalt met 6500 Kelvin daglicht uit. Dit is een ideale kleurtemperatuur wanneer er veel 'natuurlijk' licht aanwezig dient te zijn. Enkele voorbeelden daarvan zijn beroepen waarbij details en kleuren erg belangrijk zijn, zoals een laboratorium, een drukkerij of een operatiekamer. 

3 jaar all-in garantie

Koop je Noxion LED verlichting bij Budgetlight, dan hoort daar vanzelfsprekend een goede service bij. Daarom krijg je bij aanschaf van deze Avant LED Tube 3 jaar all-in garantie. Kunnen we je verder nog ergens mee helpen? Neem dan contact op met onze deskundige lichtadviseurs

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 3 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
3 of 3 reviews have been collected by Trustpilot

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.