Menu
Categorieën
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Noxion Duo LED Dimmer Schakelaar RLC 0-100W 220-240V
Noxion Duo LED Dimmer Schakelaar RLC 0-100W 220-240V
72,59  59,99  excl. BTW incl. BTW
Please wait, adding to cart...

Noxion Duo LED Dimmer Schakelaar RLC 0-100W 220-240V

72,59  59,99  excl. BTW incl. BTW
Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf 121 € incl. BTW100 € excl. BTW
Grotere hoeveelheid nodig?

Specificaties Noxion Duo LED Dimmer Schakelaar RLC 0-100W 220-240V

Beschrijving Noxion Duo LED Dimmer Schakelaar RLC 0-100W 220-240V

Verlichting dimmen tot 100W

De Noxion LED duo dimmer kan worden gebruikt voor LED verlichting, conventionele verlichting en halogeenverlichting. Handig is dat de dimmer de soort verlichting direct herkent en op basis daarvan voor fase afsnijding of fase aansnijding kiest. Hierdoor krijg je de beste dimprestaties voor jouw verlichting. Let er wel op dat het totale Watt van jouw aangesloten lampen niet boven de 100 Watt komt.

Geruisloos sfeer creëren

Het voordeel van dimbare verlichting is dat deze afgestemd kan worden op de gewenste sfeer. Denk aan een romantisch etentje of een gezellige sfeer wanneer je met vrienden samenkomt. Met deze duo dimmer stel je de juiste dimstand eenvoudig in en is er geen sprake van een zoemend geluid of lichtflikkeringen. Hierdoor kun je ongestoord ontspannen. Heb je geen idee welke kleurtemperatuur het beste gebruikt kan worden voor een gezellige sfeer? LED verlichting met 1800-2700K (zeer warm wit licht) is hiervoor het meest geschikt.

Veilig verlichten op 230V

De Noxion dimmer dimt verlichting op 230V (netstroom). Daarbij heeft de dimmer een ingebouwde beveiliging waardoor er geen kortsluiting of overbelasting plaatsvindt. Hierdoor kun je jouw verlichting zorgeloos gebruiken. Houdt er wel rekening mee dat niet alle verlichting werkt op 230V. Wil je 12V verlichting aansluiten op de dimmer? Dan heb je een transformator nodig die de verlichting laat werken op netstroom.

Eenvoudige montage en all-in garantie

De Noxion LED duo dimmer wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing die eenvoudig uitlegt hoe je de dimmer dient te installeren. Om deze dimmer stijlvol af te werken kan de Noxion duo afdekplaat worden gebruikt. Hiermee kun je optimaal gebruik maken van jouw verlichting. Goed om te te weten is dat de dimmer zelf 5 jaar all-in garantie heeft.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.