Menu
Categorieën
03 808 6261 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Paneel Basic 30x120cm | Vervangt 2x36W

Beschrijving Noxion LED Paneel Basic 30x120cm | Vervangt 2x36W

De LED panelen van Noxion zijn, net zoals alle andere Noxion creaties, een product van kwaliteit en ervaring. Het basismodel Noxion LED paneel (Ecowhite) bezit veel voordelen van LED verlichting tegen een budgetvriendelijke prijs! Door de gestandaardiseerde maten kunnen deze Noxion LED panelen eenvoudig geïnstalleerd worden in een 30x120cm systeemplafond. Daarnaast bevat het LED paneel een zeer smal design, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over installatie in plafonds met smalle inbouwhoogtes.

Efficiëntie
Het Noxion LED paneel basic vervangt conventionele TL armaturen van 2x36W. Met een wattage verbruik van 40W, bespaar je met deze Noxion LED panelen 45% aan energie. Ook hebben de Noxion LED panelen in deze categorie een levensduur van 30.000 uur. Dit verzekert je dat je lang plezier zult hebben van het licht van de LED panelen! Het Noxion LED paneel werkt met 220-240V en heeft dus geen transformator nodig om aangesloten te worden op het stroomnetwerk.

Kleurtemperaturen en UGR waardes
De basismodellen van de Noxion LED panelen (30x120cm) zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. Deze variëren van een warm witte kleurtemperatuur (3000K) die vaak gebruikt wordt in winkels, een koel witte kleurtemperatuur (4000K), die geschikt is voor kantooromgevingen waar comfort en productiviteit gewenst is en een daglicht witte kleurtemperatuur (6500K) waar je zo helder mogelijk licht nodig hebt zoals in operatiekamers. Naast de kleurtemperatuur, is de verblindingsgraad of UGR waarde ook belangrijk. Deze waarde duidt de mate van lichthinder en weerkaatsing van licht. Het Noxion LED paneel basismodel heeft een UGR waarde van UGR<22, wat het geschikt maakt voor algemene ruimtes. Heb je LED panelen nodig voor het kantoor? Bekijk dan de Noxion LED panelen met UGR<19, zoals de Noxion LED paneel Pro (30x120cm)

Geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van het Noxion LED paneel Basic of heb je verder advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.