• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Noxion LED Paneel Pro 60x60cm UGR<19 | Vervangt 4x18W

Beschrijving Noxion LED Paneel Pro 60x60cm UGR<19 | Vervangt 4x18W

Het Noxion LED paneel Delta Pro is een inbouwarmatuur dat geplaatst kan worden ter vervanging van conventionele TL armaturen. Vanwege zijn design kan het LED paneel perfect geïnstalleerd worden op 60x60cm systeemplafonds. Daarnaast is het LED paneel ultradun wat de installatie ervan in een plafond met een beperkte inbouwhoogte mogelijk maakt. Het paneel is LED geïntegreerd wat zorgt voor een LED verlichting met een energielabel van A++. Het beschikt een lange levensduur van maar liefst 70.000 uur (20 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving) met daarbovenop een veel lager energieverbruik dan een TL armatuur, wat leidt tot een energiebesparing van maar liefst 50%!

Het is belangrijk voor medewerkers om comfortabel én productief hun werk te kunnen doen. Het Noxion LED paneel Delta Pro voldoet daarom aan alle Europese richtlijnen die gesteld zijn om dit doel te bereiken. Een van die doelen is ervoor te zorgen dat de weerkaatsing van de verlichting op bijvoorbeeld computerschermen niet hinderlijk wordt. Daarom heeft het Noxion LED paneel een lage verblindingsgraad (UGR>19) wat het perfect maakt voor kantoorruimtes, maar ook bijvoorbeeld badkamers. Daarnaast is het licht van het LED paneel flikkervrij en beschikbaar in verschillende kleuren zoals warm wit (3000K), koel wit (4000K) en daglicht (6500K).

Driver van hoogwaardige kwaliteit

Vanwege de nauwe samenwerking met A-merken zoals Philips en Osram, zijn de Noxion LED panelen Delta Pro voorzien van een Philips en/of Osram driver. De hoogwaardige kwaliteit van deze drivers maakt een powerfactor van >0.95 mogelijk. Dit betekent dat het bijna geen energie verbruikt, waardoor je met deze drivers energie bezuinigt.

Hoe installeer ik het Noxion LED paneel Pro?

De installatie van het Noxion LED paneel Delta Pro is zeer eenvoudig. Hieronder staat exact wat je kunt doen om zo snel mogelijk volop te kunnen genieten van jouw LED panelen:

  • Koppel het netsnoer los en verwijder het oude paneel
  • Schroef het driverkapje los, sluit vervolgens het eurosnoer aan (bruine kabel links, blauwe kabel rechts) en schroef als laatste het driverkapje weer dicht.
  • Sluit het netsnoer aan, plaats het Noxion LED paneel Delta pro in uw plafond, schakel de stroom weer in en geniet nog jarenlang van het licht van uw LED paneel!

Garantie en service bij Budgetlight

Bij Budgetlight bieden wij 5 jaar garantie op het Noxion LED paneel Delta Pro. Voor vragen over het Noxion LED paneel Delta Pro, zijn wij je vanzelfsprekend graag van dienst. Zo kun je gemakkelijk contact met ons opnemen via de telefoon of mail.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261