Menu
Categorieën
03 808 6261
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Noxion Lucent LED PL-S EM 4.5W 830 | 4-Pins - Vervanger voor 10W and 13W

7,37  5,99  excl. BTW incl. BTW
+ 0,10  Recupel-bijdrage
Alleen beschikbaar op aanvraag
Goed nieuws!
Er is een nieuwere versie van dit product. We zetten je product automatisch over naar het verbeterde product.

Specificaties Noxion Lucent LED PL-S EM 4.5W 830 | 4-Pins - Vervanger voor 10W and 13W

Beschrijving Noxion Lucent LED PL-S EM 4.5W 830 | 4-Pins - Vervanger voor 10W and 13W

Noxion, best in class lighting

Met de Lucent LED PL-S EM 4-pins spaarlamp is Noxion er wederom in geslaagd om een ultrazuinige LED Spaarlamp op de markt te brengen, met een uitstekende kwaliteit en A+ energielabel. Daarmee doet Noxion zijn titel ‘snelst groeiende lichtmerk van Europa’ opnieuw eer aan. Deze 4-pins LED spaarlamp is een product uit de succesvolle Lucent serie.   

30.000 branduren

Een traditionele spaarlamp gaat gemiddeld zo’n 10.000 uur mee. Dat is al een behoorlijke levensduur, maar het kan nog beter. Deze Lucent LED PL-S 4-pins spaarlamp heeft namelijk 30.000 branduren. Dat is maximaal 30 jaar! Je hoeft al die tijd je verlichting niet te vervangen en dat levert een mooie besparing op. Het aankoopbedrag van deze Noxion LED spaarlamp heb je binnen no-time alweer terugverdiend. Overstappen op LED verlichting loont! 

Bespaar 50%

Zelf verbruikt deze Lucent LED PL-S 4-pins spaarlamp van Noxion slechts 4.5 Watt. Het is de LED vervanger van conventionele 4-pins spaarlampen van 9 Watt. Met precies de helft aan vermogen bereik je dus dezelfde lichtopbrengst. Je besparing aan onderhouds- en energiekosten is dus 50%! 

Nóg meer besparen?

Deze 4-pins LED spaarlamp heeft een 2G7 lampvoet en moet worden aangesloten op een armatuur met een elektromagnetisch voorschakelapparaat (VSA). Nog meer energie besparen? Verwijder dan de voorschakelapparatuur en sluit de spaarlamp rechtstreeks aan op het stroomnetwerk (220-240V). Raadpleeg bij twijfel een gecertificeerde elektricien.

Warm wit licht

Iedere lamp is uitgerust met een kleurtemperatuur. Bij deze Noxion Lucent LED Spaarlamp is dat 3000 Kelvin, wat in de praktijk een warm wit licht geeft. Dit is een kleurtemperatuur die vooral geschikt is voor algemene ruimtes zoals hallen en trappengangen. Let erop dat deze LED spaarlamp niet dimbaar is.

2 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van deze Noxion Lucent spaarlamp krijg je van ons 2 jaar all-in garantie. Wil je een offerte voor grotere aantallen ontvangen of heb je een vraag/opmerking over dit product? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoon of e-mail.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.