Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 120cm 6500K 2650lm | (5x2.5mm2) - Vervangt 1x36W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 120cm 6500K 2650lm | (5x2.5mm2) - Vervangt 1x36W

Beschrijving Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 120cm 6500K 2650lm | (5x2.5mm2) - Vervangt 1x36W

Helemaal stof- en waterdicht! 

Het Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Pro is 120cm lang en speciaal geproduceerd voor ruimtes waar veel vocht en/of stof aanwezig is. Dit grijze armatuur vervangt conventionele TL-armaturen van 1x36 Watt. Ook bevat het een IP-66 waarde. Dat geeft aan dat het volledig stof- en waterdicht is. De behuizing is van polycarbonaat, waardoor dit Noxion TL Armatuur perfect geschikt is voor bijvoorbeeld ondergrondse parkeergarages of stallen met een hoge dosis ammoniak. Ook kan dit armatuur buiten worden geplaatst!

50% minder energiekosten!

Maak je de overstap naar LED verlichting, dan profiteer je daar volop van! Zo bespaar je met dit Noxion LED TL Armatuur Pro al gauw zo’n 50% aan energiekosten. Dat is nog eens snel en makkelijk verdiend! Het armatuur brandt tot wel 70.000 uur en heeft het ultra zuinige energielabel A++. Onderhouds- en vervangingskosten zijn ook verleden tijd, waardoor je ook nog eens verzekerd bent van een korte terugverdientijd. Alleen maar voordelen dus! 

6500 Kelvin: daglicht

De kleurtemperatuur van dit Noxion armatuur is 6500K. Dit drukken we uit in ‘Kelvin’. Qya kleurweergave is dit hetzelfde als natuurlijk daglicht. Deze kleurtemperatuur komt regelmatig voor in operatiekamers, drukkerijen of tandartspraktijken. Het is belangrijk dat details goed zichtbaar zijn.

Doorvoerbedrading

Het installeren van dit armatuur is zo gepiept, omdat het doorvoer bedrading heeft. Dankzij dat systeem kun je het aan elkaar koppelen. Als je in een grote ruimte een langere ‘lichtlijn’ wil maken dan is dit erg handig. Alleen het buitenste/eerste armatuur sluit je met een euro stekker aan op de netstroom. Met een snoer en een adereindhuls koppel je de armaturen aan elkaar. Elk armatuur bezit een interne driver, dus die hoef je niet los bij te bestellen.

5 jaar all-in garantie

Budgetlight hecht veel waarde aan een goede service. Daarom krijg je op dit Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Pro een all-in garantie van 5 jaar. Wil je voor dit product een offerte aanvragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op! Wij staan zes dagen in de week via telefoon of e-mail voor je klaar!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.