Menu
Categorieën
03 808 6261 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 4000K 3600lm | DALI - Vervangt 1x58W

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 6261

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 6261

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Specificaties Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 4000K 3600lm | DALI - Vervangt 1x58W

Beschrijving Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 4000K 3600lm | DALI - Vervangt 1x58W

Sterk en robuust! 

Het Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Pro 150cm is speciaal geproduceerd voor vochtige en stoffige ruimtes. Het is de vervanger van traditionele TL-armaturen van 1x58 Watt. Dit grijze armatuur heeft een IP-66 waarde. Daarmee wordt bedoeld dat het helemaal stof- en waterdicht is. Verder is de behuizing van het armatuur van polycarbonaat. Zijn robuuste uiterlijk maakt dit Noxion TL Armatuur uitermate geschikt voor onder andere stallen met een hoge concentratie ammoniak of ondergrondse parkeergarages. Indien gewenst kan het armatuur ook in de buitenlucht worden opgehangen!

Zuinig en goed voor de portemonnee!

Overstappen op LED verlichting biedt de nodige voordelen! Met de aanschaf van dit Noxion LED TL Armatuur Pro bespaar je al snel 50% aan energiekosten. Snel verdiend toch? Het armatuur brandt tot wel 70.000 branduren en bezit het energielabel A++. Dat is het op één na zuinigste energielabel in de wereld. Verder heb je geen last van onderhouds- en vervangingskosten, waardoor je verzekerd bent van een korte terugverdientijd.

4000 Kelvin: koel wit licht

Dit armatuur heeft een kleurtemperatuur van 4000K. De ‘K’ staat in dit geval voor ‘Kelvin’. 4000K geeft een koel wit licht af. Dit zie je vaak terug in ruimtes zoals scholen of kantoren. Het is bovendien een kleurtemperatuur waarmee donkere ruimtes helder verlicht kunnen worden, zowel overdag als ‘s nachts. 4000K wordt het vaakst gekozen door onze klanten.

DALI dimsysteem

Dit armatuur is DALI dimbaar. Met dit systeem worden VSA’s en LED drivers op digitale wijze aangestuurd. Met een automatische dimregeling en een lichtmeter die je zelf kunt instellen wordt de verlichting in een ruimte voortdurend gemeten. Bij voldoende zonlicht wordt het armatuur gedimd tot maximaal 5% van het vermogen. In dat geval is het armatuur twintig keer zuiniger qua verbruik! In ruimtes die weinig worden gebruikt kan het armatuur gedimd worden op basis van aanwezigheid.

Doorvoerbedrading

Het installeren van dit armatuur is een fluitje van een cent. Omdat het is uitgerust met doorvoer bedrading kun je het armatuur aan gelijknamige exemplaren koppelen. Dit is vooral handig wanneer je een langere ‘lichtlijn’ wil ophangen. Het enige dat je hoeft te doen is het eerste armatuur aansluiten op de netstroom met een euro stekker. Met een snoer en een adereindhuls koppel je vervolgens de armaturen aan elkaar. Ieder armatuur heeft overigens een interne driver.

5 jaar garantie

Op het Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Pro krijg je van Budgetlicht een all-in garantie van 5 jaar. Wil je voor dit product een offerte aanvragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.